Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

İlkbahar/Yaz 2021 koleksiyonu ile yaz hafifliğini stilinize taşıyın

Dockers®, yepyeni inovatif Smart 360 LITETM teknolojisini gururla sunar.   Tarzınızdan ödün vermeden sıcak havalarla başa çıkabilmeniz için ...

İlkbahar/Yaz 2021 koleksiyonu ile yaz hafifliğini stilinize taşıyın

Dockers®, yepyeni inovatif Smart 360 LITETM teknolojisini gururla sunar.  

Tarzınızdan ödün vermeden sıcak havalarla başa çıkabilmeniz için tasarlanan Smart 360 LITETM teknolojisi, nefes alan inovatif kumaşlarla serinlik ve rahatlık hissini bir arada sunuyor. Yalın ama her daim şık görünümü, bu yeni teknoloji ile birleştiren koleksiyon, 2021 yazında stil sahibi erkeklerin vazgeçilmezi olacak. 

Bu sezon güneşin enerji ve mutluluk veren etkisinden ilham alan Dockers®, Smart 360 Flex Workday Slim LITE pantolonuyla ketenin konforunu ve hafifliğini sizinle buluşturuyor. 

Smart 360 Flex Ultimate Chino Slim LITE’ın öne çıkan teknik dokuları ve sportif tasarımlarıyla bu sezon da dikkatler üzerinizde olacak. 

Sürdürülebilir tasarımların daha da önem kazanan bu dönemde Dockers®’ın çok yönlü Smart 360 LITETM koleksiyonundaki Ultimate Chino LITE, su tasarrufu sağlanarak üretilen tasarımlar ile yalnızca zamansız bir şıklık vadetmekle kalmıyor, doğa için sürdürülebilir tercihler sunuyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi