Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Mükemmel Görünen Ruj Sürmenin Püf Noktaları

Dağılmış ya da bir kısmı silinmiş ruj görünümü tüm makyajınızı berbat gösterebilir. Kadınlar için mevcut makyaj malzemeleri arasında en kola...

Mükemmel Görünen Ruj Sürmenin Püf Noktaları


Dağılmış ya da bir kısmı silinmiş ruj görünümü tüm makyajınızı berbat gösterebilir. Kadınlar için mevcut makyaj malzemeleri arasında en kolay sürülen ruj olsa da aynı zamanda mükemmel görünmesini sağlamanın pek kolay olmadığı da aşikar. Peki, mükemmel görünen bir ruj sürmek için ne yapmalı?
 
o Dudak Kalemi Kullanın! 

Çok sayıda kadın dudak kalemi kullanmadan sadece ruju sürmeyi tercih ediyor. Bu durumda dudak kenarlarından rujun hafifçe taşması problemi de yaşanabiliyor. Dudak kalemlerinin tek görevi dudak kontürlerini belirlemek değildir. Aynı zamanda rujun dağılmasını ve taşmasını da önler. Bu nedenle rujunuz ile aynı renkte dudak kalemi de temin etmeli ve kullanmalısınız. Bu sayede rujun daha uzun süre dağılmadan kalmasını sağlamış olacaksınız. 

o Pudra İle Dağılmaya Son! 

Özellikle yemeklerden sonra ya da sadece kahve içtiğinizde bile rujunuzun hemen dağılmasından şikayet ediyorsanız pudra kullanmayı deneyin. Dudağınıza rujdan önce kullandığınız talk pudradan hafif oranda sürün. Üzerine ruj sürmeniz durumunda rujun dağılma olasılığını da minimum seviyeye çekmiş olacaksınız. Hatta bu yöntem çoğu zaman yemeklerden sonra bile rujun dağılmadığını görmenizi sağlayabilir. Mutlaka denemeniz gereken yöntemlerden biri olduğunu söyleyebiliriz. 

o Kaliteli Rujları Seçin!

Elbette mükemmel bir görünüm istiyorsanız kaliteden de asla ödün vermemeniz gerekiyor. Piyasada her kalitede makyaj malzemeleri bulabilirsiniz. Aralarından seçim yaparken markaya dikkat etmeniz gerekiyor. Kaliteli üretimler yapan markaların ruj çeşitlerinin çok daha pürüzsüz ve hoş bir görünüm sergilediğini söyleyebiliriz. Özellikle nemlendirici özelliği bulunan rujların dudaklarınızın nem ihtiyacını da karşıladığını belirtelim. Bu nedenle seçim yaparken nemlendirme özelliği olan ürünlere yönelmenizde fayda var. 

o Yves Rocher Rujlarını Deneyin!

Oldukça yoğun bir renk verme özelliği bulunan Yves Rocher ruj seçeneklerini mutlaka siz e deneyin. Nemlendirme özelliği de bulunan bu ürünler geniş bir renk skalası sunuyor. Kaliteli içeriklerden hazırlanıyor olmaları da dikkatlerden kaçmıyor. Markanın internet sitesinde ruj seçeneklerini ve tüm renk alternatiflerini kolaylıkla gözden geçirebilirsiniz. Hatta internet sitesi üzerinden online olarak sipariş de verebileceğinizi belirtelim. Bu sayede seçtiğiniz rujlar kısa zamanda kapınıza kadar geliyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi