Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Anneler Günü’nde duygunuzu yansıtacak en özel hediye

Annenizin ismini, unutulmaz bir tarihi, uğurlu sembolünüzü ya da en sevdiğiniz simgeyi takılarınıza taşıyabilirsiniz.  En gözde mücevher mar...

Anneler Günü’nde duygunuzu yansıtacak en özel hediye

Annenizin ismini, unutulmaz bir tarihi, uğurlu sembolünüzü ya da en sevdiğiniz simgeyi takılarınıza taşıyabilirsiniz. 

En gözde mücevher markalarında So CHIC’in Do It Yourself Koleksiyonu ile kalbimizdeki yeri paha biçilemez olan annelerimize özel takılar tasarlayabilirsiniz. Renklendirin, hareketlendirin… Anneler Günü’nde duygunuzu yansıtacak en özel hediyeyi siz verin.

Modern ve zarif koleksiyonlarını takı tutkunlarıyla buluşturmaya devam eden So CHIC, “Do It Yourself” uygulamasıyla Anneler Günü hediyenizi kişiselleştirme seçeneği sunuyor. Uygulama ile tasarlamak istediğiniz takının kaplama ve taş rengini, zincirini, kalınlığını seçebilir, hatta seçtiğiniz harf ve sembolleri takınızda kullanabilirsiniz.

Anneler Günü’nde duygunuzu yansıtacak en özel hediye

Anneler günü hediyeniz zamana meydan okuyacak

Kolye, yüzük ya da bileklik... Öncelikle takınızı seçin ve rengine karar verin. Ardından uğurlu sözcük, isim veya mesajınızı belirleyin. Son olarak balık, kelebek, nazar boncuğu, yıldız veya yonca gibi ikonları da ekleyerek tasarımınızı tamamlayabilirsiniz. Seçtiğiniz simgelere ve zevkinize göre form bulan her takı, eşsiz bir anneler günü hediyesine dönüşerek zamana adeta meydan okuyacak. 

“Do It Yourself” uygulamasıyla tasarlanan takılar, siparişin ardından maksimum 15 gün içerisinde So CHIC mağazalarından alınabiliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe