Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Columbia ile yaz günlerinde koruma ve konfor

Columbia’nın üstün teknolojili, güneşten koruyan ürünleri ile açık hava aktivitelerinizin tadını keyifle çıkartacaksınız! Columbia ürünleri,...

Columbia ile yaz günlerinde koruma ve konfor

Columbia’nın üstün teknolojili, güneşten koruyan ürünleri ile açık hava aktivitelerinizin tadını keyifle çıkartacaksınız!

Columbia ürünleri, yaz mevsiminin ve güneşin tadını çıkartırken aktiviteleriniz sırasında size konfor ve koruma sağlar. Aktif yaşam sevenlerin markası Columbia ile yaz günlerinde koruma ve konfor bir arada. 

Columbia ile yaz günlerinde koruma ve konfor

Üstün teknolojilerle donatılmış Silver Ridge™ 2.0 gömlek sahilde, doğa yürüyüşlerinde ya da şehrin kalbinde geçirdiğiniz uzun, sıcak günlerde en ideal performansı sunar. Omni-Shade™ teknolojili özel dokuma kumaşa sahip Silver Ridge™ 2.0 gömlek, 50 faktör güneş koruması ile güneşin zararlı ışınlarını engelleyerek cildinizi korur ve dışarının keyfini daha uzun saatler çıkarmanızı sağlar. Nem kontrolü sağlayan yapısı, nemi hızlıca vücuttan uzaklaştırarak en sıcak günlerde bile kuru ve konforlu kalmanızı sağlar. 

Konforlu bir yürüme hissi veren COLUMBIA VENT™ AERO ayakkabılar tüm zeminlere tutunma özelliği, ultra darbe emiş destekli orta taban ve nefes alabilme özelliği ile içerideki nemli havayı dışarı atarak konfor sağlar. Techlite™ teknolojisi ile yastıklama sağlayan orta tabanı güvenli yürüyüşü, Omni-Grip™ teknolojisi ile gelişmiş zemin tutuşu bütün gün konforla ayakta durabilmeyi sağlar. File üst yüzeyi, ayağa tam oturan yapısı ve serinletici havalandırma noktalarıyla yaz maceraları için COLUMBIA VENT™ AERO ayakkabılar, doğa severlerin ilk tercihleri arasında yerini alıyor.

Columbia ile yaz günlerinde koruma ve konfor

Açık havada vakit geçirmeyi sevenler için tasarlanan Silver Ridge™ III Ball şapka, 50 faktör güneş korumasıyla güneşli havalarda güvenle dolaşmanızı sağlıyor. Nem kontrolü sağlayan baş bölgesi ile güneş en tepedeyken bile ter ve nem kontrolünü en üst seviyeye çıkarıyor. 

Aktif yaşam tutkunlarının vazgeçilmez markası Columbia, şehirde ve sahilde, hayatın her alanında outdoor tutkunlarını güvenle koruyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi