Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Güneşi desenlerle selamlayan tutkulu ve heyecanlı bir koleksiyon…

Sınır tanımayan tasarımların geniş vizyonlu imzası adL, noktalı desenleri heyecanlı, feminen, eğlenceli ve özgür modellere dönüştürüyor.  Se...

Güneşi desenlerle selamlayan tutkulu ve heyecanlı bir koleksiyon…

Sınır tanımayan tasarımların geniş vizyonlu imzası adL, noktalı desenleri heyecanlı, feminen, eğlenceli ve özgür modellere dönüştürüyor. 

Sezonun moda kodlarını şekillendiren adL, detaylara gizlediği geleneksel ve çağdaş yorumları ile tasarımdaki gücünün altını çiziyor. Güneşin enerjisini yansıtan yepyeni koleksiyonunda nokta atışı tutkular ve heyecanlar saklı. 

adL viskon, koton ve ketenlerin ağırlıkta olduğu 2021 İlkbahar-Yaz koleksiyonu ile baharın gelişini coşkuyla kutluyor. Doğal kumaş tercihlerine yer verdiği koleksiyonuyla yeni sezonda doğaya duyduğu saygıyı bir kez daha hatırlatıyor. 

Koleksiyonunda yer alan noktalı desenlerin canlılığında ve enerjisinde güneşin gücü var. Zamansız estetiği eğlenceli ve modern formlara taşıyan koleksiyon, özgür hissedenlerin noktayı koyuş tarzı… Şıklığın ön planda olduğu tasarımlarda özgünlüğün gücü ise bir kez daha vurgulanıyor. 

Naiflikten ve romantik nostaljiden ilham alan koleksiyon baharın coşkusunu kucaklarken renklerin ve desenlerin dansı harika bir sezonun geldiğinin habercisi… adL aşka ve umuda doğru harekete geçiren noktalar arasından güneşi selamlamaya davet ediyor!

Güneşi desenlerle selamlayan tutkulu ve heyecanlı bir koleksiyon…



✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe