Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

İlkbahar-yaz sezonunda Ezomola moda severlerle

Ezgi Mola’nın uzun zamandır üzerinde çalıştığı giyim koleksiyonu, Ezomola markasıyla moda severlerle buluşuyor. Sadece Boyner mağazaları ve ...

İlkbahar-yaz sezonunda Ezomola moda severlerle

Ezgi Mola’nın uzun zamandır üzerinde çalıştığı giyim koleksiyonu, Ezomola markasıyla moda severlerle buluşuyor. Sadece Boyner mağazaları ve boyner.com.tr’de satılacak Ezomola koleksiyonu rengarenk yaz renkleri ve sezonun en trend parçalarından oluşuyor.

Moda dünyasının nabzını tutan Boyner, yazın ruhunu ve romantizmini yansıtan zamansız parçalar sunan Ezomola koleksiyonunu moda severlerle buluşturuyor. Sezonun en trend parçalarını bir araya getiren koleksiyonda keten ve hafif kumaşlarla kırmızı, hardal, turuncu, mavi, siyah ve beyaz gibi yaz renklerinin muhteşem uyumu dikkat çekiyor.

Ezgi Mola’nın stilinden izler taşıyan Ezomola koleksiyonunda tiril tiril mini ve maxi boy elbiselerden karpuz kollu bluzlara, alt ve üst takımlardan birbirinden rahat şort ve pantolonlara birçok seçenek yer alıyor.

İlkbahar-yaz sezonunda Ezomola moda severlerle

İlkbahar-yaz gardırobunun olmazsa olmaz parçalarından oluşan ve her biri birbiriyle kolaylıkla kombinlenebilen koleksiyon hem rahatlık hem de stil sahibi bir görünüm sunuyor.

Ezgi Mola: “Hayallerimden birini daha gerçekleştirdiğim için çok mutluyum.”

Bir giyim koleksiyonunun uzun zamandır hayalinde olduğunu söyleyen Ezgi Mola Ezomola markası ile ilgili şunları söyledi: “Çok uzun zamandır üzerinde çalıştığımız bir proje Ezomola. Hayalimde, içinde rahat edeceğim, her bir parçasını giymekten keyif alacağım, herkesin de aynı rahatlığı hissedebileceği bir koleksiyon hayata geçirmek vardı. Koleksiyonun tasarımından üretim aşamasına tüm süreçlerinde ekip arkadaşlarımla beraberdim, sevdiğim ya da sevmediğim şeyleri söyleyip yeri geldiğinde ürünü almak isteyen bir müşteri olup hayal ettiklerimi yapmaya çalıştım. Renkleriyle kullanılan kumaşlarıyla cıvıl cıvıl yaz hissini koleksiyona yansıtmak istedik. Hayalimdekileri hayata geçirdiğimiz, içime sinen bir koleksiyon oldu. Umarız herkes keyifle giyer.”

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe