Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Modest modanın başkenti İstanbul'da şölen

"Moda Şimdi!" e-defilesi 140 ülkeden 200 bini aşkın izleyiciye canlı yayında İstanbul ve moda şöleni yaşattı! İlkbahar/Yaz 2021 se...

Modest modanın başkenti İstanbul'da şölen

"Moda Şimdi!" e-defilesi 140 ülkeden 200 bini aşkın izleyiciye canlı yayında İstanbul ve moda şöleni yaşattı!

İlkbahar/Yaz 2021 sezonuna damgasını vuracak koleksiyonlar, Ramazan atmosferinin en yoğun yaşandığı Kapalıçarşı, Yedikule, Sultanahmet ve Rumeli Hisarı gibi İstanbul’un tarihi ve turistik güzellikleriyle bütünleşen bir e-defileyle modaseverlerle buluştu. Defile, Modanisa’nın sosyal medya hesaplarından tüm dünyaya canlı olarak yayınlandı ve 200 bini aşkın moda tutkunu tarafından canlı izlendi. E-defilenin Modanisa Youtube hesabında ise ay sonuna kadar 1 milyon izleyiciye ulaşması bekleniyor.

Pandemi nedeniyle internet ortamına taşıdığı defileleriyle büyük ilgi gören Modanisa, İlkbahar/Yaz 2021 sezonuna damgasını vuracak yeni koleksiyonlarını Ramazan ayının etkileyici atmosferi eşliğinde Kapalıçarşı, Yedikule, Sultanahmet ve Rumeli Hisarı gibi İstanbul’un tarihi ve turistik mekanlarında düzenlenen e-defileyle tanıttı. Defile, 17 Nisan Cumartesi günü Modanisa'nın sosyal medya kanalları ve YouTube üzerinden aynı anda yayınlanarak 140 ülkeden 200 binden fazla izleyiciyle buluştu.

Türkiye’nin ilk uluslararası online alışveriş sitesi Modanisa.com’un “Her kadının kendini güzel ve şık hissetmeye hakkı vardır, pandemi döneminde bile” anlayışıyla düzenlenen defilede İlkbahar/Yaz 2021 sezonunun en son trendleri ve yeniliklerinin dahil olduğu Özlem Süer x Refka, Roza x Benin, Refka ve Mayovera koleksiyonları Türkiye'den ABD'ye, Fransa'dan Birleşik Arap Emirlikleri'ne uzanan 140 ülkede, modest modaseverler tarafından beğeniyle karşılandı.

Modest modanın başkenti İstanbul'da şölen

Dünyaca ünlü Türk modacı Özlem Süer’in Modanisa’ya özel olarak hazırladığı, bu yaz düğün ve davetlerde ışıl ışıl parlayacak abiye koleksiyonu defileye damgasını vurdu. Genç, enerjik, spor ve şık Roza Jo X Benin koleksiyonu ile sokakların bu yaz rengarenk olacağı görüldü. Trendleri günlük şıklığa yansıtan, özel tasarım ve kumaşlarla hazırlanan Refka koleksiyonu İstanbul’un kalbinden tüm dünyaya şıklık sunuyor. Özel tasarım desenler ve kaliteli özel kumaşların öne çıktığı Mayovera ise mayo koleksiyonu ile moda tutkunlarına hayallerindeki yazı yaşatacak.

Büyüleyici renkleri ve çizgileriyle Modanisa İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nun sergilendiği, Türkiye ve dünyadan 10 milyondan fazla takipçisi olan sosyal medya hesaplarından yayınlanan “Fashion Now Ramazan Özel Şovu”, moda tutkunu kadınların ilgisiyle izlendi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe