Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Erkek Mayo Çeşitleri

Havalar ısınmaya başladıkça, herlesin akılından ilk olarak yaz hazırlığı ve tatil planları yapmak geçer. Tatil denilince de akla deniz, kum,...

Erkek Mayo Çeşitleri

Havalar ısınmaya başladıkça, herlesin akılından ilk olarak yaz hazırlığı ve tatil planları yapmak geçer. Tatil denilince de akla deniz, kum, güneş geldiğinden dolayı ilk olarak işe mayo seçiminden başlamak gerekir diye düşünenlerdenseniz, incelikli bir yol sizi bekliyor demektir. Zira, mayo seçiminin de kendine özgü incelikleri bulunur. Bedeninize, tarzınıza ve kullanım amacınıza uygun bir mayo arıyorsanız, bazı püf noktalara dikkat etmeniz şıklığınızı ve konforunuzu plajlara da yansıtmanızı sağlar.

Erkek Mayo Seçmeden Önce Amacınızı Belirleyin


Bedeninize ve tarzınıza uygun bir erkek mayo seçimi yapmadan önce, ilk olarak mayoyu hangi alanda kullanacağınızı belirlemeniz gerekir. Profesyonel bir yüzücüyseniz ya da yüzmeyi bir spor olarak hayatınızın rutini haline getirmek istiyorsanız, bu amaçla üretilen özel erkek mayolarını tercih etmeniz daha faydalı olacaktır. Bu ürünle;r vücuda yapışan bir tasarıma sahip boxer veya slip modeller ile uzun yapıdaki vücuda yapışan formda mayolardır. Bol paçalı bir şort, yüzerken suda ağırlık yapıp hızınızı kesebilir. Oysa ki bedeninize tam oturan bir erkek deniz şortu, hem hafifliği hem de su tutmayan ve suyu itici kumaş formu ile performansınızı etkilemeden suda hızlı biçimde hareket edebilmenize olanak sağlar. Aynı zamanda kumaşlarının elastik olması, tuz ve klora dayanıklı malzemeden üretilmesi ve çabuk kuruma özellikli olması sayesinde de yüzme esnasında sporcuya yüksek performans vadeder. Eğer tatilden tatile kullanmak için ya da hobi amaçlı bir erkek mayo arıyorsanız da, kısa ve geniş bacak kesimine sahip modelleri değerlendirebilirsiniz. Bu konuda seçim yaparken yine çabuk kuruyan kumaş özellikli bir mayo tercih ederseniz, mayo değişimiyle de uğraşmamış olursunuz. 

Erkek Mayo Çeşitleri


Vücut Tipinize Uygun Erkek Mayo Seçmenin İncelikleri 


Vücut tipine uygun giyinmek, her tür kıyafette olduğu gibi mayo konusunda da olmazsa olmazdır. Zira, bedeninize uygun seçilmiş bir mayo plajda da iyi görünmenizi sağlayacaktır. Kısa boylu bir erkekseniz, uzun şortları tercih etmeniz sizi daha da kısa gösterebileceğinden dolayı, kısa boydaki mayoları tercih etmenizde fayda vardır. Böylece, bacak boyunuz daha uzun bir şekilde gözükecektir. Uzun bir boya sahipseniz de ister kısa ister uzun mayoları tercih edin, vücut tipinize olumsuz manada çok etki etmeyecektir. Zayıf bir uy-yapınız varsa; tok kumaşlı, dar kesimli erkek mayo modelleri tam size göre! Daha iri bir vücut yapınız bulunuyorsa da dar şortlar yerine bol bacak kesimine sahip ve bel bandı daha geniş ürünler tercih etmeniz, karın bölgesindeki yağlanmayı saklamanıza yardımcı olabilir. Desenli bir erkek mayo tercihinde bulunacaksanız, dikey desenleri seçmeniz kilo konusunda algıyı lehinize çevirmenizi sağlayacaktır. Tüm bunlara ek olarak; kumaş yapısıyla kolay kuruyabilen, dayanıklı bir malzemeden üretilmiş modelleri seçmeniz, ürünün kullanım ömrü açısından oldukça önemlidir. Düğmeli modellere kıyasla belden iple ayarlanabilen modellerden seçimde bulunmanız, size ürünü belinizin rahatlığına göre ayarlama şansı sunar. Son olarak ise cepli modeller, plajda elzem eşyalarınızı yanınızda bulundurabilmeniz açısından büyük kolaylık sağlar.

Erkek Mayo Çeşitleri


Öne Çıkan Erkek Deniz Şortu Modelleri


Erkek mayolarında kullanışlı ve şık modelleri ile Arena öne çıkan markalardan birisi. Bywayx Arena erkek deniz şortu; esnek, dayanıklı ve çabuk kuruyan kumaş dokusu ve su itici kumaş özelliği sayesinde suda ağırlaşma yapmadan konforlu bir yüzme deneyimi sunar. Elastik bel lastiği ile vücudunuza rahatlıkla oturur. Canlı turkuaz rengi ve şık tasarımıyla plajda trend bir görünüm elde etmenizi sağlar. Arena'nın çeşitli renk ve tasarımlarda bulunan şort formundaki mayolarının yanı sıra, slip ve boxer modelleri de mevcuttur. Erkek mayolarında Quicksilver ise  tasarım çeşitliliği ile öne çıkan markalar arasında yer alıyor. Highhlddwn18 Quicksilver erkek deniz şortu; lacivert, turkuaz ve kavuniçinden oluşan bloklu renk tasarımı, performansa destek sağlayan kumaş tasarımı ve bağcıklı bel yapısı ile sık tercih edilen modellerden biri. Daha sade bir ürün düşünüyorsanız; Quiksilver Highkmana16, üç farklı renk seçeneği ile tarzınızı yansıtmanızda destekçidir.

Aradığınız şık ve konforlu bir erkek mayosu ise, Sportive'de erkek deniz şortu fiyatlarını inceleyip birbirinden kaliteli ürünler arasından dilediğiniz modele Sportive güvencesiyle ulaşabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi