Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Etkileyici Bakışlar İçin En Uygun Maskaralar

Makyajı ön plana çıkaran ve doğal güzelliği yansıtan nokta gözlerdir. Göz makyajında etkileyici bakışlara sahip olmak için doğru maskara çeş...

Etkileyici Bakışlar İçin En Uygun Maskaralar

Makyajı ön plana çıkaran ve doğal güzelliği yansıtan nokta gözlerdir. Göz makyajında etkileyici bakışlara sahip olmak için doğru maskara çeşidini kullanmanız gerekir. Kıl ya da plastik fırçalı, kıvrımlı, ince açılı gibi farklı çeşitleri bulunan maskara seçeneklerinden göz yapınıza uygun olanı seçmeniz önemlidir. Düz kirpiklere sahip olanlar için kıvrımlı fırça açıları daha uygun olur. Maskara uygulamadan önce kirpiklerinizi kıvırmak daha iyi sonuç verir. Seyrek görünen kirpikler için koyu renk maskaralar ve yoğun kıllı fırçalar gerekir. Gece ve gündüz makyajlarınızda tercih edebileceğiniz maskara çeşitleriyle göz hatlarınızı belirginleştirebilirsiniz.

Maskara İle Yoğun Kirpik Görünümü


Gün boyu kalıcılık sağlayan, kirpiklerinizi tek tek ayıran ve belirginleştiren bir maskara ile makyajınızı kusursuz hale getirebilirsiniz. Kıvrımlı fırça tasarımına sahip olan maskara çeşitleri kirpiklerinizi kökten uca doğru tarayarak daha yoğun bir görünüm sağlar. Uzun ve belirgin kirpikler için Maybelline Colossal, ideal bir seçenektir. Özel bir gün için hazırlık yapıyorsanız yoğun kalıcılık sağlayan ve rahatsız etmeyen maskara çeşitlerini tercih edebilirsiniz. Heyecanı ve duygusallığı yoğun günlerde gözyaşı ve terleme gibi nedenlerle akmayan maskara çeşitlerini tercih etmeniz günü kurtarır. Maskara çeşitleri içinde sık tercih edilen Maybelline Lash Sensational, suya dayanıklı formülü ve yelpaze etkili fırça tasarımı ile yoğun kirpik görünümü sunar.


Eyeliner uygulaması ile kullanabileceğiniz maskaralar, dumanlı göz makyajında gözlerinizin daha belirgin olmasına yardımcı olur. Baz kullanarak kirpiklerinizi maskara uygulamasına hazırlayabilirsiniz. Kirpik diplerinize jel eyeliner uyguladıktan sonra maskara sürerek kirpiklerinize çekici bir görünüm kazandırmanız mümkün. Maybelline Sky High Maskara, küçük kirpiklere bile ulaşabilen esnek fırçası sayesinde istediğiniz yoğun ve hacimli görüntüyü size sunar.

Ekstra Hacim ve İdeal Uzunluk İçin Maskaralar


Günlük makyajlarınızda ten renginde bir far ve maskara uygulayarak taptaze bir görünüm elde etmeniz mümkün. Kirpik yapınıza doğal bakım yapan ve daha uzun görünmesini sağlayan maskaralar ile makyajınıza renk katabilirsiniz. Sık fırça kılları ile tüm kirpiklerinizi uzatan maskara çeşitleri sayesinde makyaj trendlerini takip edebilirsiniz.

Doğal makyajı sevenler için ideal olan, ince fırça yapısına sahip L’Oreal Paris maskara çeşitleri, gözlerinizi ortaya çıkarır. Çift fırça aparatı ile takma kirpik etkisi yaratan, kirpikleri tarayıp maskaraya hazırlayan L’Oreal Paris Superstar X Fiber Maskara ile gizemli bakışlara sahip olabilirsiniz.

Göz makyajınızın ön plana çıkmasını istediğiniz günlerde geçişli far ve eyeliner uygulaması yapabilirsiniz. Makyaja yeni başlayanlar için kalem eyeliner daha kolay uygulama sağlar. Renkli ve siyah eyeliner kullandığınız makyajlarda kirpiklerinizin dolgun görünmesi önemlidir. Göz makyajınızın etkisini arttırmak için ekstra hacim veren bir maskara uygulayabilirsiniz.


Kaşlarda Kusursuz Bir Görünüm İçin Kaş Maskarası


Makyajınızın profesyonel ve doğal görünmesi için kaş yapınızın düzgün olması gerekir. Kaşlarınızdaki boşlukları doldurmak ve şeklini düzeltmek için kaş kalemi ve farlarını tercih edebilirsiniz. Pastel Profashion Eyebrow Mascara, farklı renk alternatifleri ile her cilt tonuna uygundur. Kaşlarınızın mükemmel görünmesini sağlayan kaş maskarası çeşitleri ile göz makyajınızı tamamlayabilirsiniz. Kremsi yapıya sahip formülü sayesinde kaş maskarası pratik şekilde uygulanır. Gün içerisinde kalıp gibi bir görüntü ve yapışkan his oluşturmayan ürünlerle yüz hatlarınızı ortaya çıkarabilirsiniz.

Kıvrımlı, hacimli, yoğun, uzun ve dolgun görünen kirpikler için aradığınız tüm maskara çeşitlerine Watsons’tan ulaşabilirsiniz. Essence, Maybelline, Deborah Milano, L’Oreal Paris, Pastel gibi markaların kaliteli maskara çeşitleriyle istediğiniz makyaj trendini uygulayabilirsiniz. Erişilebilir fiyat seçeneği ile makyaj alışkanlıklarınıza uygun olan maskara çeşidini sepetinize hemen ekleyebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi