Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Şehir hayatına baharın renklerini ve enerjisini taşıyor

Çağdaş triko markası KNITSS, İlkbahar Yaz 2021 “Beautiful Flora” koleksiyonu ile şehir hayatına baharın renklerini ve enerjisini taşıyor. Mo...

Şehir hayatına baharın renklerini ve enerjisini taşıyor

Çağdaş triko markası KNITSS, İlkbahar Yaz 2021 “Beautiful Flora” koleksiyonu ile şehir hayatına baharın renklerini ve enerjisini taşıyor.

Moda sektöründe “Sustain the Fashion” (Modayı Sürdür) söylemi ile modada sürdürülebilirliğe dikkat çekmek isteyen KNITSS, Beautiful Flora koleksiyonuna doğal kaynakların korunması ve yaşam alanlarının devamlılığı için sürdürülebilir materyalleri kullanarak hayat verdi.  

KNITSS, stiline güvenen kadınları, yoğun geçen bir kıştan sonra baharın gelmesiyle birlikte özlenen rahatlık ve hafiflik duygusuyla buluşturuyor. Sıcak bahar günlerinde ve serin akşamlarda şehirdeki bahar hayatına modern bir dokunuş sunuyor.

Renkler ve renklerin enerjisiyle her kadının içindeki ışığı dışarı çıkararak stillere ilham olan KNITSS, ısınan havalarda ilkbahar stilini tamamlıyor. KNITSS koleksiyonunda doğal soft tonlar baharın ruhunu yansıtıyor. Sürpriz renklerin mükemmel uyumu modern yaşamı enerjik ve özgün stillerle buluşturuyor.

Şehir hayatına baharın renklerini ve enerjisini taşıyor


Yaratıcılığınızı ortaya çıkarabileceğiz çoklu kombinlenme özelliğiyle ayrışan KNITSS triko üstler, incecik ve rahat tuşeleri, dinamik örgü oyunlarıyla sadeliğin temsilcisi haline geliyor. KNITSS triko etek ve pantolonlarla sayısız kombin seçeneği sunan KNITSS triko üstler, kendine güvenen şehirli stillere hayat veriyor.

KNITSS İlkbahar Yaz 2021 “Beautiful Flora” koleksiyonu ile  özgün tasarımlarıyla zamansız bir stilin anahtarını sunuyor.

KNITSS, %100 organik pamuk Global Organik Tekstil Standardı ‘’GOTS’’ sertifikası ve ormanlarda biyo çeşitliliğin korunmasına yardımcı olan ve doğadan aldığını doğaya geri vermek ilkesini benimseyen ‘’FSC’’ sertifikalarına sahip olarak, bugün olduğu gibi yarın da sürdürülebilir bir dünya felsefesiyle koleksiyonlarını tasarlamaya devam etmeyi hedefliyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi