Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

İstanbul Tarihi Düğün Mekanları

İstanbul tarihi düğün mekanları hangileridir? Bu mekanlar nerededir ve fiyatları nelerdir? Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası bölgelerinde en p...

İstanbul Tarihi Düğün Mekanları

İstanbul tarihi düğün mekanları hangileridir? Bu mekanlar nerededir ve fiyatları nelerdir? Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası bölgelerinde en popüler tarihi düğün yerleri arasında hangileri bulunuyor? Sıklıkla merak edilen soruların yanıtlarına içeriğimizde sizler için yer verdik!

Düğün planlama sürecinde en çok vakit alan konulardan biri düğün mekanı seçimi. Bu seçim, gelinlik ve damatlığın tarzından, mekan giydirmelerine kadar her detaya doğrudan etki ediyor. Düğün mekanı seçimi yaparken en büyük yardımcınız DüğünYardımcısı.com. Sitede düğüne dair tüm bilgiler yer alıyor. Bu sayede stresli süreci en keyifli şekilde geçirebilirsiniz!

İhtişamı seven çiftler, romantik ve şık tarihi düğün mekanlarını sıklıkla tercih ediyor. Retro görünümleri ile dikkat çeken bu mekanlar, gelin ve damat adaylarının her dönem gözdesi olmayı başarıyor. Tarihi dokuya uygun süslemeler, mekan giydirmeleri ve konsept tasarımlarıyla bu mekanlar, gelin ve damat adaylarının beklentilerine uygun şekilde hizmet sunuyor.

İstanbul Tarihi Düğün Mekanları ve Hizmetleri

İstanbul tarihi düğün mekanları evlenmek isteyen çiftler tarafından sıklıkla araştırılıyor. Gelin ve damat adayları, açık ve kapalı alan gibi farklı mekan seçenekleri sunan bu yerleri genellikle mevsime göre değerlendiriyor. Çiftlerin seçimine etki eden faktörlerden biri de mekanın misafir kapasitesi.

Mekanların sundukları hizmetler arasında; DJ temini, gelin yolu, mekan süsleme, konsept pasta, servis, barkovizyon gibi hizmetler yer alıyor. Bu hizmetlere ek olarak; fotoğraf/video çekimi, sahne, ses ve ışık hizmetleri de bulunuyor. Mekanların kapasiteleri ve sundukları hizmetler gibi tüm detaylara DüğünYardımcısı.com aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Bu sayede düğün planlama sürecinizi keyifli ve stresten uzak bir biçimde geçirebilirsiniz.


İstanbul Avrupa Yakası Tarihi Düğün Mekanları

Avrupa Yakası bölgesinde yer alan Sait Halim Paşa ve Haliç Kongre Merkezi gibi tarihi düğün mekanları, çiftler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Yalıda düğün fiyatları, standart tip salon ya da otelde düğün fiyatlarına göre daha pahalı. Bu mekanların fiyatları kişi başı ortalama 300 TL şeklinde göze çarpıyor. İstanbul Avrupa Yakası bölgesinde yer alan tarihi düğün mekanlarının bazılarının konaklama imkanı da mevcut.

Mekanların kapasiteleri, sundukları açık ve kapalı alanlara göre değişkenlik göstermekte. Kapalı alanlar genellikle açık alan ya da kır bahçesi alanlarına göre daha az kapasiteye sahip oluyor. İstanbul Avrupa Yakası tarihi düğün mekanları hakkında DüğünYardımcısı.com’dan detaylı bilgiler edinebilirsiniz.

Sait Halim Paşa Yalısı

İstanbul tarihi düğün mekanları dendiğinde akla Avrupa Yakası bölgesinde yer alan Sait Halim Paşa Yalısı gelir. Yalıda düğün yapmak isteyen kişiler için güzel bir seçenek olan mekanda, açık ve kapalı davet yerleri bulunuyor. Mekanın açık davet yeri 1000 kişilik, kapalı davet yeri ise 750 kişilik. Yalıda bu alanlara ek olarak 1000 kişilik kır bahçesi alanı da bulunuyor, ayrıca mekanın; süsleme, gelin yolu, yemek servisi ve vale gibi çeşitli hizmetleri mevcut.

Sait Halim Paşa Yalısı’nın fiyatları; hafta içi 300 TL’den başlarken, hafta sonu yemekli fiyatları ise 400 TL’yi görüyor. Avrupa Yakası bölgesinde olan Sait Halim Paşa Yalısı, şık ve gösterişli mimarisiyle misafirlerini bekliyor. En güncel fiyatlar için Düğünyardımcısı.com sitesindeki “Teklif Al” butonunu ücretsiz kullanabilirsiniz. Bu sayede hem en güncel fiyatları öğrenebilir en özel kampanyalardan yararlanabilirsiniz.

Haliç Kongre Merkezi

Haliç Kongre Merkezi, Avrupa Yakası bölgesinde bulunan tarihi düğün mekanları arasında en sık tercih edilenlerden biri. Süsleme, karşılama kokteyli, düğün pastası, volkan gösterisi, fotoğraf çekimi gibi olanaklar sunan bu mekan, 4800 kişilik açık ve kır bahçesi davet alanı sunuyor. Mekanın kapalı davet yeri ise 2000 kişilik.

Mekanın kapalı davet alanında minimum 1000, açık ve kır bahçesi düğün alanında ise minimum 3600 kişilik organizasyonlar düzenlenebildiği araştırmamız sırasında gözümüze çarpan detaylardan. Mekan bu özelliğiyle kalabalık davetler için size ve misafirlerinize en iyi şekilde hizmet sunuyor. DüğünYardımcısı.com üzerinden mekan hakkında en ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.

İstanbul Tarihi Düğün Mekanları

İstanbul Anadolu Yakası Tarihi Düğün Mekanları

Düğün mekanı seçmek oldukça zorlu bir süreç. Düğün oteli, restoran, deniz kenarı gibi çok sayıda seçenek bulunuyor. Her düğün mekanı kendine ait bir konsepte sahip, bu nedenle çiftler en mutlu günlerini planlarken stresli bir süreç yaşıyor. Düğünyardımcısı.com düğün planlama sürecinde çiftlerin en büyük yardımcısı. Site, mekanlar ve düğüne dair ihtiyaç duyulan tüm noktalar hakkında detaylı bilgiler sunuyor.

İstanbul Anadolu Yakası, tarihi güzellikleri ve düğün mekanları ile öne çıkan bir diğer bölge. Cemile Sultan Korusu, Gül Sultan Yalısı gibi mekanlar, Anadolu Yakası bölgesinde düğün yapan çiftlerin favori yerleri arasında. Catering hizmetleri, otopark alanı, hizmet elemanı sahne ve ışık kurulumu gibi çok sayıda hizmeti müşterilerine sunan Anadolu Yakası mekanlarının fiyatları ortalama olarak kişi başı 120 TL’den başlıyor.

Cemile Sultan Korusu

Anadolu Yakası bölgesinde yer alan Cemile Sultan Korusu’nun hafta içi kişi başı fiyatları 150 TL’den başlarken, bu fiyat, hafta sonu için kişi başı 250 TL’ye kadar çıkıyor. İstanbul tarihi düğün mekanları arasında yer alan Cemile Sultan Korusu; mekan giydirme, catering hizmetleri, fotoğraf ve video çekimi gibi hizmetler sağlıyor.

Gül Sultan Yalısı

Gül Sultan Yalısı'nda açık ve kapalı davet yerleri bulunuyor. Açık davet yeri 300 kişi, kapalı davet yeri 200 kişi olan mekanın 500 araçlık otoparkı da mevcut. After party için ayrı alan, yemek servisi, düğün pastası ve karşılama kokteyli olanakları sunan mekanın hafta içi fiyatları 150 TL’den başlıyor. Bu fiyatların hafta sonu ise kişi başı 200 TL’ye çıktığı göze çarpmakta.



İstanbul Düğün Fotoğrafçıları

İstanbul düğün fotoğrafçıları, tarihi düğün mekanları aracılığıyla gerçekleştirdikleri çekimler ile son dönemlerde adlarından sıklıkla bahsettiriyor. Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası, kentin her bölgesinde tarihi dokular barındırıyor. Bu nedenle şehrin neredeyse her bölgesinde fotoğraf çekimi gerçekleştirmek mümkün olsa da Boğaz, Suriçi, Maltepe, Kartal Tarihi Yarımada ve Kadıköy gibi alanlar fotoğraf çekimleri için en popüler mekanlar!

İstanbul tarihi düğün mekanlarında save the date ve dış çekim gibi farklı kategorilerde çekimler gerçekleştirilebilmektedir. Çiftlerin bu bölgeleri tercih etmesindeki en büyük sebep ise bu ortamların romantik atmosferleri. DüğünYardımcısı.com üzerinden Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası üzerinde yer alan İstanbul ilinde bulunan tarihi düğün mekanları hakkında ihtiyaç duyduğunuz tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Daha detaylı bilgi edinmek için sitede yer alan danışmanlık servisini de ücretsiz bir biçimde kullanabilirsiniz.

Aytuğ Ulutürk Photography

Katalog çekimi, konsept çekimi, save the date, trashday, stüdyoda çekim gibi çok sayıda hizmet veren Aytuğ Uluğtürk Photography, Düğün Yardımcısı’nda yer alan ve alanında tercih edilen fotoğrafçılardan biri. Fotoğrafçının hizmetleri ve fiyatları hakkında detaylı bilgilere site üzerinden ulaşabilirsiniz, sitede ayrıca diğer fotoğrafçılar hakkında da bilgiler sunuluyor. Bu bilgiler aracılığıyla İstanbul tarihi düğün yerleri içinde gerçekleştireceğiniz muhteşem düğününüz için fotoğrafçı seçimi hakkında karar verebilirsiniz.

Levent Yıldız Photography

İstanbul tarihi düğün mekanlarında romantik pozlar ile dış çekim gerçekleştirmek son dönemlerde oldukça popüler. Levent Yıldız Photography de dış çekimler için tercih edilen düğün fotoğrafçısı isimlerinden. Fotoğrafçı; konsept çekim, save the date, nişan çekimi ve trashday hizmetlerini müşterilerine sunuyor. Levent Yıldız Photography’nin en güncel fiyatları hakkında bilgi almak için, DüğünYardımcısı.com’un teklif alma hizmetinden ücretsiz yararlanabilirsiniz.

Düğün planlama sürecinde sizlere yardımı dokunacak ipuçlarına yer verdiğimiz bu yazımızda, İstanbul tarihi düğün mekanlarının fiyatları ve hizmetleri hakkında merak edilenleri sizler için yanıtladık. dugunyardımcısı.com’a özel sunulan fiyatları öğrenmek ve kampanyalardan yararlanmak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

DüğünYardımcısın.com’a buradan ulaşabilirsiniz: https://dugunyardimcisi.com/


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi