Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bu yaz plaj modasını belirleyecek

Trendyolmilla, plaj modasının önde gelen markalarından Moeva ile hazırladığı MoevaxTrendyolmilla plaj giyim koleksiyonunu modaseverlerle bul...

Bu yaz plaj modasını belirleyecek

Trendyolmilla, plaj modasının önde gelen markalarından Moeva ile hazırladığı MoevaxTrendyolmilla plaj giyim koleksiyonunu modaseverlerle buluşturdu. 

38 özel parça ile satışa sunulan koleksiyonda altın ve gümüş aksesuar detaylı mayo ve bikiniler dikkat çekiyor.

Trendyolmilla ve Moeva, bu yaz plaj modasına yön verecek plaj giyim koleksiyonu için bir araya geldi. 38 özel parçadan oluşan MoevaxTrendyolmilla koleksiyonunda altın ve gümüş aksesuar detaylı mayo ve bikinilerin yanı sıra dantel ve güpürlü kumaşlardan elbise, etek, bluz takımı, kaftan ve bodyler yer alıyor. 

Çekici ve güçlü kadın imajından ilham alınarak tasarlanan siyah rengin hakim olduğu MoevaxTrendyolmilla koleksiyonunda beyaz, ten ve kırmızı renkli parçalar da öne çıkıyor. 

Bu yaz plaj modasını belirleyecek



İş birliğine ilişkin açıklamada bulunan Moeva, "Trendyolmilla ile güçlü ve dikkat çekici bir koleksiyon hazırladık. Feminen silüetleri ve sıkça kullandığımız aksesuarları rahat kesimler ile birleştirme fikrinden yola çıktık. Norman Parkinson’ın siyah beyaz resimlerindeki şık ve zamansız kadınlardan ilham alarak bu yaz plajlarda zarif bir hava yaratmak istedik. MoevaxTrendyolmilla koleksiyonu bu yaz plaj modasına yön verecek" dedi.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi