Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

LC Waikiki ve ÇATOM’dan Gönül Motifleri Koleksiyonu

Türkiye'nin lider moda perakende markası LC Waikiki, kadınların toplumsal hayata daha fazla katılmalarını hedefleyen ÇATOM ile iş birliğ...

LC Waikiki ve ÇATOM’dan Gönül Motifleri Koleksiyonu

Türkiye'nin lider moda perakende markası LC Waikiki, kadınların toplumsal hayata daha fazla katılmalarını hedefleyen ÇATOM ile iş birliği yaparak yeni bir koleksiyona imza attı. 

Anadolu ezgilerini barındıran ‘’Gönül Motifleri Koleksiyonu’’nun baskı ve nakışları, ÇATOM’a üye olan kadınların el emeği ile hazırladığı ürünlerden oluşuyor.

Faaliyet gösterdiği 49 ülkede barışçıl, kapsayıcı ve eşitlikçi bir geleceğin inşası için fırsat eşitliğini ilke edinen LC Waikiki, Çok Amaçlı Toplum Merkezleri’nde kendini keşfetme imkanı bulan kadınlar ile yepyeni bir koleksiyona imza attı. Güneydoğu Anadolu Bölgesinde her yörenin kendine özgü ihtiyaçlarına göre kurulan ÇATOM, okuma yazma eğitimleri, sağlık eğitimleri, mesleki gelişim kursları ve girişimcilik destekleri gibi birçok sosyal ve kültürel program ile kadınların toplumsal hayata katılımını güçlendiren çalışmalar yürütüyor.  Anadolu kadınlarının emeği ile hayat bulan ‘’Gönül Motifleri Koleksiyonu’’, toplumsal hayatta daha çok rol almak isteyen kadınlara ilham oluyor. 

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki kadınların iş birliği ve ÇATOM desteği ile hazırlanan koleksiyonda ağırlıklı olarak etnik renkler yer alıyor. Yöresel simgelerin kullanıldığı ve el işi detaylarının bulunduğu koleksiyon, Anadolu’nun birbirinden güzel motiflerini kadınlar ile buluşturuyor. LC Waikiki, el emeğine kıymet veren müşterilerin beğenisine sunulan tasarımlar ile Çok Amaçlı Toplum Merkezleri’nde kendini geliştirme fırsatı sunulan kadınlara destek oluyor.  

Anadolu kadınının elleriyle, emekleriyle hazırlanan koleksiyon, lcwaikiki.com üzerinden yurt dışında da satışa sunuluyor. Anadolu’nun bereket, koç boynuzu, tavuskuşu gibi sembolleri, dünyanın başka ülkelerindeki kadınlarına da ilham kaynağı olacak. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi