Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yeni sezonun stil kodu: Zamansız ve sıcak!

İlkbahar ve yaz aylarının sıcaklık ve enerjisi morhipo.com’un yeni sezon koleksiyonlarında yer alan zamansız ve stil sahibi parçalarla buluş...

Yeni sezonun stil kodu: Zamansız ve sıcak!

İlkbahar ve yaz aylarının sıcaklık ve enerjisi morhipo.com’un yeni sezon koleksiyonlarında yer alan zamansız ve stil sahibi parçalarla buluştu.  

Güzelleşen havalarla birlikte ruhumuz gibi kıyafetlerimiz de hafifliyor, adeta çiçeklerin sıcak renklerini üzerimizde taşımak istiyoruz. Morhipo bu sezon da sıcak renkleri ve stil sahibi tasarımlarıyla tarzına önem veren kadınlara ilham vermeye devam ediyor. 

Modaya yön veren markaları aynı çatı altında buluşturan Morhipo’da People by Fabrika ilkbahar – yaz sezonunda beyaz, camel ve haki renklerin ön plana çıktığı bir koleksiyon sunuyor. Rahat, şık stili ve kaliteli kumaşlarıyla öne çıkan koleksiyonda poplin elbiseler, modern ve klasik stili bir araya getiren kemer detaylı, piliseli bol kesim kumaş pantolonlar, çabasız şıklığın anahtarı olan yaz aylarının gözdesi çiçek desenli elbiseler yer alıyor.

Yeni sezonun stil kodu: Zamansız ve sıcak!

Sezona hakim olan canlı renkler, balon kollar ve göğüs detaylarıyla farklılaşan poplin elbiseler rahat şıklığın kurtarıcı parçası olurken, baharda romantik rüzgarlar estirecek fisto gömlek ve etek takımları zarif ve şık bir görünüm sunuyor. Retro desenli elbiseler ise zamansız şıklığı gözler önüne seriyor.

En sevilen markaları buluşturan Morhipo’da People by Fabrika’nın yanı sıra NGSTYLE’ın birbirinden göz alıcı yeni sezon ürünleri de bu yılın favorisi olmaya hazırlanıyor. Ayrıca İpekyol & Twist, ADL, Gusto, Yargıcı ve Network markalarının yeni sezon ürünleri de modaseverlerin dikkatlerinden kaçmayacak renkler, desenler ve kesimlerle beğeni topluyor.

Yeni sezonun stil kodu: Zamansız ve sıcak!

Mevsim geçişlerinde gardıropların vazgeçilmezi blazer ceketler ve onlarla kombinleyebileceğiniz jean pantolonlar ile triko büstiyerler modern bir görünüm yaratıyor.  Cesur renklerin kullanıldığı pantolon-ceket takımlar da hem günlük giyimde hem de ofis kombinlerinde şıklığı canlı renklerle buluşturmak isteyenlerle buluşuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe