Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sahillerin trendini yakalamak isteyenlere

Her mevsimde şık olmak isteyen kadınların tercih ettiği Roxy, yazın enerjisinden ve ışıltısından ilham alınan bikini ve mayo seçenekleriyle ...

Sahillerin trendini yakalamak isteyenlerin aradığı mayo ve bikiniler

Her mevsimde şık olmak isteyen kadınların tercih ettiği Roxy, yazın enerjisinden ve ışıltısından ilham alınan bikini ve mayo seçenekleriyle plajları renklendiriyor. Roxy’nin yeni plaj koleksiyonu, sahillerin trendini yakalamak isteyenlere konfor ve şıklığı bir arada yaşatıyor.

Göz alıcı detaylarıyla, güneşin mutluluk veren enerjisini yansıtan mayo ve bikini modelleriyle karşımıza çıkan Roxy, her zevke hitap eden tasarımlarıyla dinamik bir plaj stili yaratıyor. Roxy’nin rengarenk bikini ve mayolarında, konfor ve şıklık bir arada sunuluyor. Doğadan esinlenen çiçekli desenlere, canlı renklere ve özgün detaylara sahip olan mayo ve bikini modelleri, sahillerin en yeni trendlerini yansıtıyor.

Yazın enerjisini yansıtan bikini koleksiyonu

Vücuda tam oturan yapısıyla rahatlık yaşatan Roxy bikiniler, plaj keyfini en güzel şekilde çıkarmaya yardımcı oluyor. Roxy, klasik modellerin yanı sıra dikkat çekici ve şık seçenekler arayan kadınlara hitap eden parçalar da sunuyor. Gösterişli renk patlamaları ve desenleriyle ilgi uyandıran Roxy bikinileri, yaz aylarına damgasını vurmaya hazırlanıyor.

En trend mayo seçenekleri

Modern detaylarıyla öne çıkan Roxy mayolar, kaymaz yapısı ile güvenli bir deneyim yaşatıyor. Roxy’nin mayo koleksiyonunda, bu yılın trendleri arasında yer alan batik desenli seçenekler başta olmak üzere farklı desenleri ve renkleri ile göz alıcı parçalar ön plana çıkıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe