Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Çevre bilincini ikonik silüetlerle birleştiriyor

Vans’in Eco Theory Koleksiyonu, Çevre Bilincini İkonik Silüetlerle Birleştiriyor Organik pamuk, doğal kauçuk ve su bazlı mürekkepler, Vans&#...

Çevre bilincini ikonik silüetlerle birleştiriyor

Vans’in Eco Theory Koleksiyonu, Çevre Bilincini İkonik Silüetlerle Birleştiriyor

Organik pamuk, doğal kauçuk ve su bazlı mürekkepler, Vans'in en klasik stilleri arasında yer alan bazı modellerini şimdiye kadarki en sürdürülebilir modeller haline getiriyor.

1966'dan beri Vans, “Off the Wall” yaklaşımıyla kuralları yıkıyor, stil ve sporda kendi standartlarını belirliyor. Bugün Vans, hikayemizdeki bir sonraki evrimi, daha sürdürülebilir ayakkabı yolculuğunun ilk adımlarından biri olan Eco Theory koleksiyonunu sunmaktan gurur duyuyor.

En sevilen ayakkabılarımızdan bazılarını sıfırdan inşa eden Vans Eco Theory koleksiyonu, kanıtlanmış etik, zararı en aza indiren, faaliyet gösterdikleri doğal ve sosyal ekosistemler içinde olumlu etkileri olan sürdürülebilir uygulamaları takip eden kaynaklardan temin edilmiş materyallerle üretilen, markanın hayranlarının beklediği klasik görünüme sahip.

Koleksiyonda en ikonik Surf Classics siluetlerinden Authentic, Slip-On ve Style 36 Decon SF organik pamuk, yeni bir ECO Vans doğal kauçuk, jüt bağcıklar, mantar astarlı tabanlık, su bazlı mürekkepler ve yapıştırıcılar kullanılarak yeniden tasarlandı.

Vans Profesyonel Sörfçüsü Dane Gudauskas, " Vans'te sürdürülebilirlik, gelecek için ön planda olmalı. Günümüz, sürdürülebilir üretimde kendine yer bulmak ve bu yönteme katkıda bulunmak için harika bir zaman." dedi.

Bu düşünceyle Vans, ilk ayakkabısı olan Authentic ile başlayarak en klasik tasarımlarından bazılarını daha duyarlı hale dönüştürmek için yola çıktı. Siyah Checkerboard /Marshmallow Checkerboard ve Natural/Double Light Gum renginde mevcut olan Eco Theory Authentic SF, tüm zamanların favorisinin daha sürdürülebilir bir versiyonu. %100 pamuklu üst kısım, sağlıklı toprakları, habitatları ve işçileri desteklemeyi amaçlayan tanınmış çiftlik düzeyinde sertifika standartlarına göre organik olarak yetiştirilen pamuk liflerinden yapıldı.

Çevre bilincini ikonik silüetlerle birleştiriyor


Authentic SF'nin bağcıkları doğal jüt elyafından yapıldı ve UltraCush tabanlık, doğal bir mantar üst tabakaya sahip. Dış taban, petrol türevi kauçuk yerine sorumlu bir şekilde tedarik edilen doğal kauçuktan oluşan, tamamen yeni bir ECO kauçuk bileşiğinden yapıldı. ECO kauçuk, faaliyet gösterdikleri doğal ve sosyal ekosistemlerde zararı en aza indiren ve olumlu faydaları olan kanıtlanmış etik ve sürdürülebilir uygulamaları izleyen kaynaklardan elde edildi. Bu yeni doğal kauçuk bileşik, Vans'in bilinen zemin tutuşunu ve dayanıklılığını korumak için geliştirilip tasarlandı. Koleksiyonun tamamı su bazlı yapıştırıcılarla bir arada tutuldu ve su bazlı mürekkeplerle renklendirildi. 

Eco Theory Authentic SF'ye, aynı sürdürülebilir yapıyı öne çıkaran Checkerboard/marshmallow'da Eco Theory Slip-On SF ve Natural/Double Light Gum'da Eco Theory Style 36 Decon SF, UltraCush iç taban astarları ve waffle desenli dayanıklı dış tabanlar eşlik ediyor. 

Authentic SF gibi, Eco Theory Slip-On SF, dekonstrüksüyon alçak profili, katlanabilir topuğun ek rahatlığıyla birleştirir. Style 36 Decon SF, şimdi yeniden şekillendirilmiş sayası ve ilave ayakkabı burnu koruması ile orijinal Vans Sidestripe’ın modern bir yorumu. 

Eco Theory Koleksiyonunu oluşturan yeniden tasarlanmış klasikler sadece bir stil değil, aynı zamanda onları giyen sörfçüler, kaykaycılar ve fark yaratanlar için neyin önemli olduğunun da bir ifadesi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi