Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Plaj Modası Bu Yaz Direct Message’dan…

Mayo ve bikini modelleriyle plajların vazgeçilmezleri arasında yer alan Direct Message, sahilde emin adımlarla ilerlerken, moda rüzgarı esti...

Plaj Modası Bu Yaz Direct Message’dan…

Mayo ve bikini modelleriyle plajların vazgeçilmezleri arasında yer alan Direct Message, sahilde emin adımlarla ilerlerken, moda rüzgarı estirecek tasarımlarla da baş döndürüyor.

Moda ve Stil Danışmanı Deniz Marşan’ın markası Direct Message, plaj giyiminde yer alan mayo ve bikini tasarımlarıyla stilinizi bir adım öne taşıyor. 

Direct Message, her biri birbirinden özel, el yapımı detaylara sahip olmasının yanı sıra denizlerden toplanan plastiklerin geri dönüştürülmesi ile elde edilen kumaşlardan hazırlanan kadın mayo ve bikinileriyle farkını ortaya koyuyor. Kalıpları özenle hazırlanan ve harikulade görünmeyi sağlayan mayo ve bikiniler, her kadının hayal ettiği duruşu sergiliyor.

Rahat kalıpları ve kumaşlarıyla göz dolduran erkek mayo şortlarıyla da cool bir tarz sunan Direct Message; gri, bordo, hardal, lacivert renklerin yanı sıra desenli model alternatifleriyle bu yazın en çok aranan erkek mayo ve şortlarını sunuyor.

Plaj Modası Bu Yaz Direct Message’dan…



✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi