Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Renkli tasarımları çocuklarla buluşturuyor

Trendyol yeni markası TrendyolKids ile renkli tasarımları çocuklarla buluşturuyor Trendyol, üzerinde titizlikle çalıştığı yeni markası Trend...

Renkli tasarımları çocuklarla buluşturuyor

Trendyol yeni markası TrendyolKids ile renkli tasarımları çocuklarla buluşturuyor

Trendyol, üzerinde titizlikle çalıştığı yeni markası TrendyolKids’i çocuklar ve aileleri ile buluşturmaya başladı. 4-14 yaş arası çocuklara hitap eden TrendyolKids’in ilk koleksiyonu da satışa sunuldu.

Trendyolmilla ve Trendyol Man ile kadın-erkek koleksiyonlarını modaseverlerin beğenisine sunan Trendyol, yeni markası TrendyolKids ile çocuklara özel koleksiyonlar hayata geçirmeye başladı. Trendyol, 4-14 yaş arası kız ve erkek çocuklara hitap eden TrendyolKids’in ilk kapsül koleksiyonunu da satışa sundu.

120 parçadan oluşan koleksiyonda elbiseler, etekli ve şortlu takımlar, eğlenceli tişört ve bluzlar, basic tişörtler, eşofman gibi farklı seçenekler yer alıyor. Yüzde 100 pamuk kumaştan üretilen basic tişört ve atletler koleksiyonun sevilen parçaları arasında bulunuyor. TrendyolKids, çocuklara Disney’in efsane karakterleri Minnie & Mickey Mouse, 101 Dalmaçyalı ve Frozen prensesler ile de cool ve eğlenceli ürünler sunuyor. 

Renkli tasarımları çocuklarla buluşturuyor


Bayram alışverişinin yeni adresi TrendyolKids

Bayrama kısa bir süre kala TrendyolKids bayramlıklar için de farklı seçenekler sunuyor. Kız çocuklar için leopar, zebra desenli sezonun trend elbiseleri, nakış ve fırfır detaylarının ağırlıklı olduğu elbise ve bluzlar öne çıkıyor. Erkek çocuklar için ise artwork tişörtler, şortlar ile rahat ve konforlu seçenekler sunuluyor. Koleksiyonun dikkat çeken anne-kız, baba-oğul kombinleri de bayramlık için sempatik ve şık bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi