Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kadınların tatil valizine imzasını atıyor

NetWork; rengarenk beachwear tasarımlarından tek parça şıklığını yansıtan kimonolara, elbiselere ve rafine Shoes&Bags seçkisine uzanan Y...

Kadınların tatil valizine imzasını atıyor

NetWork; rengarenk beachwear tasarımlarından tek parça şıklığını yansıtan kimonolara, elbiselere ve rafine Shoes&Bags seçkisine uzanan Yaz 2021 koleksiyonuyla stil sahibi kadınların tatil valizine imzasını atıyor.

NetWork, içinde birbirinden özel tasarımları barındıran iddialı Yaz 2021 koleksiyonuyla rotasını tatil destinasyonlarına çeviriyor. Kaliteli kumaşları, kontrast renk paleti ve güçlü silüetleriyle dikkat çeken parçaların her biri, lüks ve konforu yaz stiline kusursuzca adapte ediyor.

Kadınların tatil valizine imzasını atıyor


Fuşya, turuncu, saks mavisi, sarı, yeşil gibi canlı renkleri ekru, beyaz ve haki gibi nötr tonlarla bir araya getiren koleksiyonda; pareo, tunik, şort, etek ve büstiyerlerin oluşturduğu beachwear seçkisi, tekne ve plaj görünümleri üzerinde hakimiyet kuruyor. Midi ve maksi elbiseler, çiçek desenli kimonolar ve şort tulumlar tek parça şıklığının en havalı örneklerini gözler önüne sererken, mavi ile beyazın uyumlu birlikteliğini yansıtan modeller, rahat kalıpları ve iddialı desenleriyle marin stiline yeni bir yorum getiriyor.

NetWork Shoes&Bags seçkisi de çeşitliliğiyle çanta ve ayakkabı tutkunlarının tatil valizine renk katıyor. Gücünü sadeliğinden alan örgü sandaletler ve farklı renk seçenekleri bulunan kalın bantlı düz ve topuklu terlikler, değişik formlarda tasarlanmış hasır ve hazeran dokulu çantalarla mükemmel bir uyum sergiliyor.

Kadınların tatil valizine imzasını atıyor


Plaj modasının önde gelen markalarından Anais Margaux’nun mayo ve bikinileri de sezon boyunca NetWork tasarımlarına eşlik ediyor. Nötr renklerin etkisi altındaki modeller, yalın ve rafine şıklık anlayışını sahillere taşıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe