Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Özlem Süer’den Her Mevsime Uygun Çevre Dostu Çantalar

O-DAY için Özlem Süer tarafından tasarlanan çantalar, çevre dostu materyalleri ve yalın tasarımı ile dikkat çekiyor.  Üç rengi (süt beyazı, ...

Özlem Süer’den Her Mevsime Uygun Çevre Dostu Çantalar

O-DAY için Özlem Süer tarafından tasarlanan çantalar, çevre dostu materyalleri ve yalın tasarımı ile dikkat çekiyor. 

Üç rengi (süt beyazı, Akdeniz mavisi ve mat gümüş) ve üç boyu olan çantalar, akşam yemeğinde bir tamamlayıcı, alışverişe giderken tarz bir eşlikçi, spora giderken tüm ihtiyaçların sığabileceği kadar büyük bir aksesuar olarak tasarlandı.

Moda ve tasarım serüveninde 30 yılı geride bırakan Özlem Süer, tene ve ruha dost markası O-DAY’in koleksiyonu için yalın ve uzun ömürlü çantalar tasarladı. Çevre dostu materyaller kullanılarak üretilen çantalar, kullanım kolaylığı ve dört mevsime uygun olması ile dikkat çekiyor.

Özlem Süer’den Her Mevsime Uygun Çevre Dostu Çantalar


Süt beyazı, Akdeniz mavisi ve mat gümüş renklerine sahip çantaların el çantası, alış-veriş çantası ve deniz / spor çantası olmak üzere üç boyu bulunuyor. Tasarımları ile de öne çıkan çantalar, akşam yemeğinde bir tamamlayıcı, alışverişe giderken tarz bir eşlikçi ya da spora giderken tüm ihtiyaçlarınızı alabilecek kadar büyük bir aksesuar olarak tasarlandı.

Özlem Süer, günlük hayatı rafineleştiren O-DAY koleksiyonunu çok amaçlı çantalarla zenginleştirmiş oldu. Koleksiyonda yer alan çantaların fiyatları 75 TL, 150 TL ve 300 TL arasında değişiyor. Döngüsel ekonominin bir sonucu olan materyallerden üretilen ve günün her saatinde kullanılabilen O-DAY çanta koleksiyonu.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe