Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

AnatolianCraft ile modada yeni bir soluk

Bilge Can’ın aile yadigarı ayakkabısından ilham alarak kurduÄŸu el iÅŸi ile modayı buluÅŸturan çanta ve ayakkabı markası AnatolianCraft; toprak...

AnatolianCraft ile Modada Yeni Bir Soluk

Bilge Can’ın aile yadigarı ayakkabısından ilham alarak kurduÄŸu el iÅŸi ile modayı buluÅŸturan çanta ve ayakkabı markası AnatolianCraft; topraklarımıza özgü nakış geleneÄŸini moda aksesuarlarına taşıyarak sektör ruhuna nostaljik yeniliÄŸi üflüyor. Anadolu’nun zengin kültür mirasını, sürdürülebilir malzemeler ve gerçek zanaatkarların el işçiliÄŸi ile buluÅŸturan AnatolianCraft, titizlikle iÅŸlenen ve detaylarında sakladığı zarafetini, giyilebilir sanat objesi olarak moda severlerin beÄŸenisine sunuyor.

Modern lüksü tarihi bir dokunuÅŸla birleÅŸtiren, adeta antika sandıkların kilitlerini aralayan AnatolianCraft, yetenekli zanaatkarlar tarafından elle iÅŸlenen çanta ve ayakkabılarıyla giyilebilir sanat anlayışına yepyeni bir soluk getiriyor. Yüzyıllarca kiÅŸiye özel olarak tasarlanan, özel teknikleri kullanılarak hazırlanan ve iÅŸlenen desenler zamansız bir zarafet saÄŸlarken, saraydaki kadınların asaletini modern stillere aşılıyor.  

AnatolianCraft ile Modada Yeni Bir Soluk


Anadolu toprakların zengin kültürel mirasının elçisi olmaya aday AnatolianCraft, yavaÅŸ moda akımının savunucusu olmayı marka DNA’sına yüklüyor. Sürekli deÄŸiÅŸen trendlerin ve heyecanların esiri olmayan kadınlara kaliteli, zamana karşı ayakta durabilen, rafine ve çarpıcı modeller sunan AnatolianCraft, aşırı tüketim akımına karşı kürek çekiyor. Moda ile sanatsal doygunluÄŸu hissettiren, el emeÄŸiyle üzerine tek tek hikayeler iÅŸlenen doÄŸaya ve kültürlere sahip çıkan marka, kendini özel ve biricik hissetmek isteyenler tarafından tercih ediliyor.

Hamarat Anadolu kadınları için iyi bir ek ev geliri ve istihdam fırsatı yaratan AnatolianCraft, fırsat eşitliği ve üretimdeki etik değerleri de önemsiyor. Adil ticaretin öneminin altını çizen yükselen aksesuar markası, Türk zanaatını şu an Avrupa, Amerika, Orta Doğu ve dünyanın birçok yerine ulaştırmaya ve her geçen gün büyümeye devam ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi