Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Beymen 2021-22 Sonbahar/Kış reklam kampanyası “Stayin’ Alive”

900’ü aşkın dünya markasının en yeni koleksiyonlarını ve en hit ürünlerini modaseverlerle buluşturan BEYMEN, sevdiklerimizle bir arada olman...

Beymen 2021-22 Sonbahar/Kış reklam kampanyası “Stayin’ Alive”

900’ü aşkın dünya markasının en yeni koleksiyonlarını ve en hit ürünlerini modaseverlerle buluşturan BEYMEN, sevdiklerimizle bir arada olmanın, anın değerini bir kez daha anladığımız bugünlerde, müzik ve dansın enerjisini taşıyan “Stayin’ Alive” reklam kampanyasıyla 2021-22 Sonbahar/Kış sezonunu karşılıyor.

Bizi hayata bağlayanları kutlama niteliğindeki kampanya, yaşama sevincini ve coşkuyu neon ışıkların aydınlattığı bir dans pistine taşıyor. Fonda ise 70’li yıllarda gençliğe ilham olan Saturday Night Fever filminin soundtrack’iyle tanıdığımız Bee Gees’in meşhur şarkısı Stayin’ Alive var. 

Beymen 2021-22 Sonbahar/Kış reklam kampanyası “Stayin’ Alive”


Tüm dünyanın müzik kültüründe yer eden, bir dönemin ikonik parçası Stayin’ Alive, BEYMEN kampanyasına özel olarak FFW Records tarafından yeniden düzenlenerek modernize edildi. 

Kampanya çekimlerinde, geçtiğimiz yıl Models.com tarafından “Yılın Modeli” seçilen ve bu yıl Forbes’un Sanat & Stil kategorisinde, 30 yaş altı en başarılı isimler arasında gösterilen Alton Mason yer alıyor. Aynı zamanda başarılı bir dansçı olan Alton Mason, Valentino, Chanel, Gucci, Off-White gibi uluslararası lüks moda markalarının defilelerinde, kampanyalarında yer almış bir isim. 

Beymen 2021-22 Sonbahar/Kış reklam kampanyası “Stayin’ Alive”


“Stayin’ Alive”ın bir diğer başrolü ve Alton’ın dans partneriyse moda dünyasında yıldızı giderek parlayan Natalia Bulycheva. Natalia, Balmain’den Jil Sander’a, Missoni’den Salvatore Ferragamo’ya birçok yüksek modaevinin radarında. Çekimlerde Alton Mason ve Natalia Bulycheva’ya, modeller Manu Kumar ve Doğa Bursalı eşlik ediyor. 

Dünyaca ünlü fotoğraf duosu Hunter & Gatti tarafından görüntülenen, prodüksiyonu 212 Studio tarafından gerçekleştirilen BEYMEN “Stayin’ Alive” 2021-22 Sonbahar/Kış Kampanyası’nda Balmain, Versace, Dolce&Gabbana, Etro, Cult Gaia, Oseree, Fendi ve Kenzo gibi dünya markalarının yanı sıra Beymen Collection ve Academia’nın 2021-22 Sonbahar/Kış koleksiyonlarının başlıca tasarımları da sergileniyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe