Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Deadstock'tan ilham alan giyim ve ayakkabı modelleri

Bu sonbahar, Vault by Vans, Aries ile işbirliğini duyurmaktan gurur duyuyor. Alt kültürlerin, kadın odaklı sokak giyiminin ve modern yaratıc...

Deadstock'tan ilham alan giyim ve ayakkabı modelleri

Bu sonbahar, Vault by Vans, Aries ile işbirliğini duyurmaktan gurur duyuyor. Alt kültürlerin, kadın odaklı sokak giyiminin ve modern yaratıcılığın bir kutlaması olarak kurulan Aries, modern grafik hikaye anlatımını vintage bir amerikan tarzı ve nostaljik spor giyim unsurlarıyla harmanlıyor.

İtalya doğumlu Sofia Prantera, ünlü moda okulu Central Saint Martins'de moda okurken, rave kültürüne ve geleneksel moda kurallarının yerine kendi yaratıcı ifadelerini ön plana alan topluluklara olan tutkusunu keşfetti. Sofia'nın 2010 yılında kurduğu ilk markalar olan Holmes ve Silas'ın arkasından gelerek Aries'in ilham kaynağı buydu.

Deadstock'tan ilham alan giyim ve ayakkabı modelleri


"Slam City Skates'te çalışırken, ayakkabının her parçası için baskıları karıştırıp eşleştirmenize izin veriyormuş gibi görünen "kendi Vans'ınızı özelleştirin" posterimiz vardı. İşbirliğimizin bu tesadüfi posteri takip etmesini istedik; aynı renkler, buluntu parçalardan yapılmış gibi birbirleriyle pek uyuşmuyor; grafikler ve logolar tutarsız; tabanlarda ise rastgele hikayeler görünüyor; “Go Your Own Way” ve “Art Trip” ifadeleri ise her iki markanın da paylaştığı bireysellik ve kuralları çiğneme mesajını pekiştiriyor.” – Sofia Prantera

Aries'in tepeden tırnağa Vault by Vans kapsülü, giysi ve aksesuarların yanı sıra altı ayakkabı modeline sahip koleksiyonuyla otantik bir deadstock hissi yaratmayı hedefliyor.

Deadstock'tan ilham alan giyim ve ayakkabı modelleri


Ayakkabı koleksiyonunun en önemli iki parçası canlı renklerde tasarlanmış iki OG Authentic LX modeli. Weed Muted modeli üst kısımda pembe renkli yapraklardan ilham alan bir desene, siyah ve sarı çizgili bağcıklara, Aries marka tipografik şeride, volkanize tabanda sarı renk blokaj ve art nouveau bordürlü bir metine sahipken; Tiger Muted modeli batik bir üst kısma ve baştan sona siyah kaplan çizgili yan kısımlara, tabanda sarı renk blokajına, sarı siyah ve beyaz çizgili bağcıklara ve turuncu tipografik Aries markalı tilki şeridine sahip. Fuşya topuk şeridi ve deniz mavisi "Off The Wall" topuk logosu modele ek renk patlamaları eklerken, Aries markası kaplan şeridinde ince harflerle görünür kılınıyor.

Koleksiyon ayrıca Weed ve Tiger renk gruplarının daha parlak versiyonlarında tasarlanmış iki OG Sk8-Mid LX modelini ve Aries kaplan çizgilerine ve batik desene sahip Authentic LX ve OG Chukka LX modellerini içeriyor.

Deadstock'tan ilham alan giyim ve ayakkabı modelleri


Giyim koleksiyonunda, arka tarafında 80'lerden ilham alan, turuncu ve sarı degrade tipografik bir desen yer alan Vault by Vans x Aries Art Trip hoodie’nin ön tarafında ise , Aries imzası olan sütunlar ile birlikte Vans logosu bulunuyor. 

Giyim koleksiyonda öne çıkan diğer iki model ise bir tarafında  işbirliğinin logosunu diğer tarafında ise logonun ters çevrilmiş bir yinelemesi bulunan çok renkli kısa kollu batik tişört ile büyük boy Vans x Aries logolarına sahip. Aynı zamanda Vans logosunu ters çevirerek kurallara aykırı duran örme jakarlı bere. Tüm stiller serigrafi baskılı ve ABD veya İtalya'da üretildi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe