Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yeni marka elçilerimizle tanışın

Yeni marka elçilerimizle tanışın: Karşınızda Maud Le Car ve Joan Duru çifti! Sürdürülebilirlik, kurulduğu 1986 yılından bugüne Dockers®’ın m...

Yeni marka elçilerimizle tanışın: Karşınızda Maud Le Car ve Joan Duru çifti!

Yeni marka elçilerimizle tanışın: Karşınızda Maud Le Car ve Joan Duru çifti!

Sürdürülebilirlik, kurulduğu 1986 yılından bugüne Dockers®’ın marka DNA’sıının ve California Cool tarzına dayalı iletişimimizin temel direğini oluşturuyor. Bu konuya olan gönülden bağlılığımızı, kullandığımız suyun tüketimini azaltmaya yardımcı olacak Water<Less® teknikleriyle; Jon Rose ve kurucusu olduğu Waves For Water Vakfı ile; Bask kökenli sörfçü, gezgin ve aktivist Kepa Acero gibi kendine özgü marka elçileriyle gerçekleştirdiğimiz stratejik iş birlikleriyle de her fırsatta gösterdik. Dünyanın dört bir yanındaki topluluklara temiz içme suyu sağlamak için #DockersW4WChallenge’ı başlattık.

Bu yaz sezonu için de iki yeni marka elçimizle, sörfçü ve aktivist Maud Le Car ve Joan Duru çiftiyle tanışın.

Yeni marka elçilerimizle tanışın: Karşınızda Maud Le Car ve Joan Duru çifti!


MAUD LE CAR KİMDİR?

Karayipler’in küçük adalarından Saint Martin’de doğan sörfçü Maud, ressam ve aktivist. Kısa bir süre önce okyanusları korumak için kurduğu Save La Mermaid Derneği ile, plastik kirliliğine somut çözümler getirmek ve okyanusların bize sunduğu tüm güzelliklerin tadını çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

JOAN DURU KİMDİR?

Joan, kendi jenerasyonunun en usta sörfçülerinden biri: Henüz kısa bir süre önce Fransa adına yarışan Joan, Dünya Sörf Şampiyonu oldu. Tüm meslektaşları onun ne kadar yetenekli olduğu konusunda hemfikir. Joan aynı zamanda, suların korunmasını destekleyen kararlı bir aktivist. Babasının ona yedi yaşındayken sörf yapmayı öğretmesiyle başlayan kariyeri, o zamandan beri neredeyse tüm hayatının odağında. Dünyayı dolaşırken, kirliliğin okyanusları nasıl yok ettiğini gözlemledikçe, bunu durdurmak için harekete geçme arzusu onun için yeni bir tutku oldu.

Yeni marka elçilerimizle tanışın: Karşınızda Maud Le Car ve Joan Duru çifti!


SUYU DAHA ÇOK SEVMEK ÜZERİNE KURULAN BİR İŞ BİRLİĞİ

Maud ve Joan, Ağustos’ta lansmanı yapılacak olan yeni Dockers® kampanyamız “Love Water More”un da baş kahramanları. 

Bu kampanyanın amacı, suya daha çok özen göstermek ve bunun için farkındalık yaratmak. Bu nedenle Joan ve Maud, Fransa'dan İspanya'ya Atlantik kıyısı boyunca maceralı bir yolculuğa çıkacak ve diğer başarılı sörfçülerden ve aktivistlerden suya gösterdiğimiz özenin ne kadar önemli olduğuyla ilgili farkındalık yaratmak için yardım isteyecekler. Diğer isimler bu desteklerini, umut ve iyimserlik mesajı içeren bir sörf tahtasını imzalayarak gösterecekler. Son olarak, sörf tahtası açık artırmayla satışa çıkarılacak ve elde edilen gelir, gelişmekte olan topluluklar için temiz içme suyuna erişim sağlamak adına Waves For Water’a bağışlanacak. 

Yeni marka elçilerimizle tanışın: Karşınızda Maud Le Car ve Joan Duru çifti!


Ancak Dockers® elçileri olarak Maud ve Joan’un rolü bu kampanyanın çok ötesinde. 8 Haziran’da Dockers®, Maud’un kâr amacı gütmeyen çevre kuruluşu tarafından Fransa’nın güneyinde düzenlenen sahil temizleme etkinliğine sponsor oldu. Save La Mermaid ile olan bu iş birliği, Dockers®’ın sürdürülebilirliğe olan güçlü bağlarınıgeliştirmeye devam ediyor. Bu ortaklığın yanı sıra, 18 Temmuz’da plaj temizliği de dahil olmak üzere bir etkinlik daha gerçekleşti. Ancak hepsi bu kadarla sınırlı değil; yıl boyunca çok daha fazla etkinlik ve iş birliği de gündeme gelecek! 

Ve çok çok büyük bir haber daha… O yüzden bizimle hatta kalın!

Joan, Pamuk Kenevir ile üretilmiş Alpha Icon Chino'yu giyiyor, daha sürdürülebilir ama aynı derecede rahat. 

Maud, Water<Less® teknikleriyle üretilmiş sevgiyle ve sürdürülebilir bir şekilde yapılan Sweater Chino'yu giyiyor

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi