Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Ahmet Tunbul’un şöhreti kendi adıyla anılan salonunun sınırlarını aştı

Kuaförlüğe henüz 16 yaşında küçük bir çocukken merak saran, ilk deneyimini Bahçelievler’de bulunan bir güzellik salonunda edinen Ahmet Tunbu...

Ahmet Tunbul’un şöhreti kendi adıyla anılan salonunun sınırlarını aştı


Kuaförlüğe henüz 16 yaşında küçük bir çocukken merak saran, ilk deneyimini Bahçelievler’de bulunan bir güzellik salonunda edinen Ahmet Tunbul çeşitli salonlarda edindiği bilgilerden sonra Bahçeşehir ile 20 yaşında tanıştı. 

Mesleğin tüm inceliklerini öğrendikten sonra da Bahçeşehir’de kendi adını taşıyan bir salon açan Ahmet Tunbul, bugün “Salonumuzdan memnun ayrılmayan bir kadınla tanışmadım” diyecek kadar büyük başarı elde etti. Küçüklükten beri tutkuyla icra ettiği mesleğini yıllar içinde ustalarından öğrenen ve şimdi kendi adı usta olarak anılan Ahmet Tunbul, aşkla yaptığı mesleğinde bilgisini ve hayal gücünü birleştirerek bir salondan daha fazlası olmayı başardı. 

Artık sadece Bahçeşehir’in en başarılı kuaförü değil aynı zamanda yenilikçi ve girişimci karakteriyle bir saç bakım ürünleri markasının da yaratıcılarından.

Bahçeşehir’de, geniş bahçesi ve üç katlı bir villasında hizmet veren Ahmet Tunbul’un başarılı uygulamalarına Bahçeşehir sınırlarını aşan bir talep var. Bu yoğun ilgiyi nasıl değerlendirdiğini sorduğumuz Tunbul, sorumuzu şöyle yanıtladı: ‘‘Çoğu zaman bir günlük programımızı aşan randevular geliyor. Hem bakım ürünleri markamızın tatlı telaşı hem de Ahmet Tunbul Kuaför’e duyulan yoğun ilgi kimi zaman yorucu olsa da aynanın karşısından kalkan her kadının yüzünde o eşsiz gülümsemeyi görmek benim ve tüm ekibimin yorgunluğunu bir anda götürüyor’’.


anahtar kelimeler: Ahmet Tunbul, Güzellik Salonu, Kuaför

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi