Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Öğrenciler doğayı yeşertecek

DeFacto, okula dönüş heyecanı yaşayan öğrenciler için Doğa Kalp Ben temalı bir ‘Okula Dönüş’ koleksiyonu hazırladı. Öğrenciler, koleksiyonun...

Öğrenciler doğayı yeşertecek


DeFacto, okula dönüş heyecanı yaşayan öğrenciler için Doğa Kalp Ben temalı bir ‘Okula Dönüş’ koleksiyonu hazırladı. Öğrenciler, koleksiyonun ürün etiketinde yer alan tohumları doğanın geleceği için toprakla buluşturacak.

Doğaya dönmeyi özüne dönmek olarak tanımlayan DeFacto, gençler için doğa temalı özel bir ‘Okula Dönüş’ koleksiyonu hazırladı. DeFacto, alışveriş yapanlara verilecek tohumlarla, hem doğa farkındalığına hem de dünyanın geleceğine katkı sağlamaya davet ediyor.

Son dönemde iklim değişikliğinin dünya ve Türkiye’deki etkilerine yönelik farkındalık yaratmak amacıyla çalışmalarda bulunan DeFacto, “DeFacto Okula Etiketler Doğaya Dönüyor” mottosuyla Okula Dönüş koleksiyonu için hazırlanan etiketlere tohumlar yerleştirdi. Uzun süredir daha yaşanabilir bir dünya için doğa dostu ve organik ürünlerle doğaya olan zararı en aza indirmeye çalışan DeFacto’nun yeni kampanyası sayesinde tüketicilerin ektiği tohumlar kır çiçeği veya ağaç olarak doğadaki yerini alacak. Tohum etiketleri Okula Dönüş koleksiyonunun yanısıra tüm ürün alışverişlerinde tüketiciye hediye edilecek.

Öğrenciler doğayı yeşertecek


DeFacto, çevre projelerine önem veriyor

DeFacto, çevreye olan hassasiyeti ile ürünlerden, plastik kullanımındaki duyarlılığa, doğal kaynakların sorumlu kullanımıdan, döngüsel ekonomiye katkı sağlamaya kadar birçok alanda çalışmalar yürütüyor. Yakın zamanda bu çalışmalar kapsamında ormanların yeniden yeşermesini sağlamak amacıyla TEMA Vakfı’na fidan bağışında bulunan DeFacto, çalışanlarının gönüllü katılımı ile Çerkezköy'de hatıra ormanı oluşturdu.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi