Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Daha iyi ve dengeli bir yaşam için

Penti’den Özel Kapsül Koleksiyon: Balance & Relax Günlük hayatın akışı içerisinde hepimiz zaman zaman stresli ve yorgun hissedebiliyor; ...

Daha iyi ve dengeli bir yaşam için


Penti’den Özel Kapsül Koleksiyon: Balance & Relax

Günlük hayatın akışı içerisinde hepimiz zaman zaman stresli ve yorgun hissedebiliyor; gün boyunca konsantre olmada ya da geceleri uyumakta zorlanabiliyoruz. Özellikle belirsizliklerle kaplı pandemi dönemi pek çok kişinin bu durumu daha da yoğun yaşamasına yol açtı. Uyku ile sağlıklı yaşam arasındaki güçlü bağdan yola çıkan Türkiye’nin lider ev giyimi markası Penti, teknolojinin gücünden yararlanarak daha iyi ve dengeli bir yaşam için çok özel bir kapsül koleksiyona imza attı: 

Daha iyi ve dengeli bir yaşam için


Penti Balance & Relax.

Fitness Therapy teknolojisiyle doğal mineraller kullanılarak, yoğun bir test sürecinin sonucunda gece ve gündüze özel, iki farklı kategoride üretilen Balance & Relax Koleksiyonu, pijama takımları ve gecelikler ile yoga, pilates ve meditasyon başta olmak üzere aktif bir spor hayatı olanlar için tasarlandı. Balance & Relax Koleksiyonu yapısındaki doğal mineraller ile vücut enerjisini uyandırıp harekete geçirirken, dinç hissettirme, kandaki oksijen miktarı ile kan dolaşımı hızını artırma, kas ve gerginlik ağrılarını azaltma, REM uykusuna geçişi hızlandırma, vücut dengesini iyileştirme, ısı dengesini ayarlama, rahatlamaya yardımcı olma, iyi hissettirme ve stres seviyesinde düşüş de dahil vücut sağlığına katkı sağlayan pek çok özelliğe sahip. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe