Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

İlhamı gibi adını da masallardan alıyor

Tasarımcı Betina Demişulam tarafından yaratılan Türk tasarım markası MON REVE, Sonbahar - Kış Koleksiyonu Fairy Tales 2022 ile ilhamı gibi a...

İlhamı gibi adını da masallardan alıyor


Tasarımcı Betina Demişulam tarafından yaratılan Türk tasarım markası MON REVE, Sonbahar - Kış Koleksiyonu Fairy Tales 2022 ile ilhamı gibi adını da masallardan alan beş eşsiz koleksiyon sunuyor.

Betina Demişulam’ın dünyaca ünlü masalların umut dolu dünyalarından ve kurdurduğu hayallerin ilhamıyla tasarladığı MON REVE Fairy Tales 2022 koleksiyonu; enerjisini taşlardan ruhunu hikayelerden alıyor. Beauty And The Beast, Cinderella, Hansel & Gretel, The Little Mermaid ve The Little Prince adlı beş ayrı koleksiyonun kusursuz uyumundan doğan MON REVE Fairy Tales 2022 koleksiyonu; her bir parçası el işçiliği ile üretilen bilezik, yüzük, kolye, küpe, kemer ve charmlardan oluşuyor.

İlhamı gibi adını da masallardan alıyor


MON REVE’in Yeni Koleksiyonu: FAIRY TALES 2022

Beauty And The Beast koleksiyonu tıpkı masaldaki gibi esas güzellik sevgidir fikrinden yola çıkıyor. Koleksiyonda kullanılan mat onyx taşı kadın erkek ilişkisini dengelemekte yardımcı olurken, masaldaki güçlü ifadenin yansıması zincirlerde kullanılan mat siyah kaplama insanın içindeki güzellikler dışına yansır felsefesini temsil ediyor. Günlük endişelerden kurtulmak için cesaret ve güç veren Ruby (Yakut) ile çoğalmayı, büyümeyi üreten enerjisiyle Zoisite taşlarının kombinasyonundan oluşan Hansel & Gretel koleksiyonu ilhamını; masalda bahsedildiği gibi iki kardeşin birbirini desteklemesini ve birliktelikleri sayesinde hayatta kalmalarından alıyor. Bu koleksiyonda yer alan charmlardan kuşlar yol göstericiliği ve sevginin gücünü, lades kemiği şansı, mektup ise maceralı yollarda karşımıza çıkan güzel ve umut verici haberleri simgeliyor.

İlhamı gibi adını da masallardan alıyor


Cinderella koleksiyonu; zincirler ve uçlarında yer alan masaldaki şans, sevgi ve iyiliği anımsatan anlamlarıyla charm’lardan oluşuyor. Masaldaki aşkı anlatan kalp, dileğine kavuşmayı ve umudu temsil eden cross fingers ve nazar öne çıkan charmların yer aldığı koleksiyon herkesin masallardaki kadar mutlu ve umutlu olabileceğini ifade ediyor. Gri ve yeşil labrodorit taşının kullanıldığı The Little Mermaid koleksiyonu; mucizelere inanmayı simgeliyor. Sevdiğin ve istediğin zaman her türlü zorluk ile başa çıkan deniz kızından ilhamla tasarlanan koleksiyon yolundan şaşmadan umutlu yaşanan bir dünyada her şeyin mümkün olduğuna olan inancı temsil ediyor. 

Zamansız ve ikonik tasarımları ile kadınların severek kullandığı MON REVE; Sonbahar Kış Koleksiyonu Fairy Tales 2022 içerisinde yer alan The Little Prince koleksiyonu ile bu sezon ilk kez kolye ve bileklik modelleriyle erkeklere özel tasarımlar sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe