Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

adL X Raisa Vanessa defilesine büyük ilgi

adL X Raisa Vanessa Defilesi Moda Severleri Büyüledi Kadın modasının öncüsü adL ile güçlü ve özgür kadın imajıyla modayı farklı kılan Raisa ...

adL X Raisa Vanessa Defilesine Büyük İlgi


adL X Raisa Vanessa Defilesi Moda Severleri Büyüledi

Kadın modasının öncüsü adL ile güçlü ve özgür kadın imajıyla modayı farklı kılan Raisa Vanessa markalarının bir araya gelerek hazırladığı adL x Raisa Vanessa koleksiyonu özel bir defile ile tanıtıldı. Kadının özgür ruhunun 90’ların ışıltısıyla sunan adL X Rasia Vanessa koleksiyonu Adil Işık Group Başkan Yardımcısı ve Tasarım Ekibi Direktörü Zehra Işık ve Raisa - Vanessa Sason ev sahipliğinde gerçekleşen defileye katılanlar arasında Aslıhan Doğan, Ceylan Çapa, Pınar Sabancı, Dila Tarkan, Hande Ataizi, Emine Ün, Güneş Mutlu Mavituncalılar, Mert Aslan ve Ece Sükan gibi moda dünyasından isimler yer aldı. 

Türkiye’nin kadın modasında öncü perakende markası adL ile doğallıkla şık, feminen ve özgün görünmek isteyen kadın için tasarlayan Raisa Vanessa, kadının gücünü ve asil duruşunu yansıttığı adL x Raisa Vanessa koleksiyonunu özel bir defile ile tanıttı. 

adL X Raisa Vanessa Defilesine Büyük İlgi


Hasköy Yün İplik Fabrikası’nda gerçekleşen defileye ev sahipliği yapan Adil Işık Group Başkan Yardımcısı ve Tasarım Ekibi Direktörü Zehra Işık; “adL olarak kadınların ruhuna dokunan ve onların her anına eşlik eden tasarımlar sunan bir marka olarak bu koleksiyonu yine onlara ithaf etmekten mutluyuz. Kadının özgür ruhuna her zaman hitap eden ve özgünlükle buluşturan Raisa Vanessa ile bu iş birliğini yapmak ise son derece gurur verici” olduğunu söyledi.  adL x Raisa Vanessa koleksiyonunu güçlü kadın ruhunun feminen çizgileriyle yorumlayan Raisa Sason ve Vanessa Sason ise; “kadın modasında öncü olan adL ile bu işbirliğini yapmak bizim için de heyecan vericiydi. Umuyoruz istediğimiz duyguları adL’nin dünyasıyla birlikte aktarma şansımız olmuştur” dedi.

Raisa Vanessa’nın adL’nin renkli ve canlı dünyasının yeniden yorumlandığı adL x Raisa Vanessa koleksiyonu 90’ların ışıltısını, geçmişten ilham alan renk paletleri, geleceğin formlarına aktaran tasarımlarıyla zamansız bir yolculuğa çıkarıyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe