Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Düşen sonbahar yapraklarına uyum sağlıyor

Koton 2021/22 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu geçmişten günümüze bir yolculuk sunuyor. Altı farklı temadan oluşan koleksiyon, sonbahar-kış me...

Düşen sonbahar yapraklarına uyum sağlıyor


Koton 2021/22 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu geçmişten günümüze bir yolculuk sunuyor. Altı farklı temadan oluşan koleksiyon, sonbahar-kış mevsimini domine edecek siluetler ile düşen sonbahar yapraklarına uyum sağlıyor.

Kahve tonları, sararıp dökülen yapraklar 70’ler esintisiyle şehrin dört bir yanından esen serin rüzgar… Koton’un 2021/22 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu’nu 70’lerden günümüze ulaşan parçaları, modern silüetler ile bir araya getiren seçkisi, Modern Gotic, Military, Heritage, Country, Color of Cash, Generous Comfort olmak üzere 6 farklı temada işleniyor.  Koton yeni sezonda, asil bir şıklık sunmanın ötesinde, yeni sezonda da Koton kadınlarının tarzına ve ruhuna enerji vermeyi vaat ediyor.

Koton’un 2021/22 Sonbahar-Kış sezonunda 70’lere atıfta bulunan tarçın, kahve ve yeşil tonları, bol paça pantolonlarla kendini gösteriyor. Retro desenler, sonbahar mevsimine inat canlı renkler, kapitone desenli kaban ve çantalar, triko kazak ve takımlar, kaşe ve yün parçaları ile bu sezon da Koton kadını stilini konuşturacak.

Düşen sonbahar yapraklarına uyum sağlıyor

Koleksiyonun siyah, gri ve kırmızı gibi renkleri barındıran Modern Gotic temasında, deri gömlek ve pantolonlar, kapitone, leopar desenler, saten gömlekler, biker ceket ve yeni sezonda da modasını sürdüren oversize poplin t-shirtler koleksiyonun öne çıkan parçaları arasında yer alıyor.

Kamuflaj desenleri spor stiline yansıtan, bej, haki, yağ yeşili renklerinden oluşan Military temasında ise; kargo pantolonlar, jogger setler, paraşüt kumaşlar ve kapitone desenler, gabardin gömlek pantolon setleri, eşofman takımları sokak stili ile modern stili bir araya getiriyor. 

70’leri günümüz modern stiline uyarlayan Heritage temasında ise kahverengi, haki ve ördek başı yeşili renklerini barındıran, ekose desenli etek ve ceketler, retro büyük yakalar ve polo toplar, 70’ler temasının ruhunu yansıtıyor.

Koleksiyonun kahve, bordo, safran, turuncu renklerinden oluşan Country temasına ise, etnik ve şal desenli trikolar, Peter Pan yakalar, jakar desenli kumaşlar ve flare pantololar, wide leg pantolonlar ve jean’ler eşlik ediyor.

Düşen sonbahar yapraklarına uyum sağlıyor


Mevsimin naturel tonlarından biraz uzaklaşıp, turkuaz, pembe, yeşil, kırmızı gibi daha renkli ve enerjik olmak isteyen Koton kadınları için oluşturulan Color of Clash temasında ise kışlık renkli ekoseler, renkli kürk ceketler, kolej etekler göze çarpan parçalar arasında yer alıyor.

Rahat ve özgür ve naturel olmayı seven Koton Kadınları için tasarlanan, gri, atrasit, ekru, camel, kahve tonlarından oluşan Generous Comfort temasına ise, triko setler, uzun kabanlar, jogger setler, uzun triko elbiseler ve boğazlı kazaklar eşlik ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe