Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Doğanın pozitif enerjisini stilinize taşıyın

Divarese, yeni mevsime doğadan aldığı ilhamla, sezonun sıcak tonlarını yansıttığı iddialı Sonbahar/Kış 2021-22 koleksiyonuyla adım atıyor. Ç...

Doğanın pozitif enerjisini stilinize taşıyın
Divarese, yeni mevsime doğadan aldığı ilhamla, sezonun sıcak tonlarını yansıttığı iddialı Sonbahar/Kış 2021-22 koleksiyonuyla adım atıyor. Çarpıcı renkler, minimal desenler ve natürel dokuların Divarese kalitesi ile buluştuğu koleksiyondaki her tasarım, güçlü ve zamansız bir görünüm yaratıyor.

Divarese Kadınından Cesur ve Güçlü Adımlar

Uzun bir aranın ardından şehre döndüğümüz Sonbahar/Kış 2021-22 sezonunda Divarese, gerek tasarım detayları ve formlarla, gerekse rahatlık ve işlevselliği buluşturan parçalarla yeni sezonda karşımıza çıkıyor. Sezonun sıcak tonlarıyla zenginleşen Divarese, sizi doğanın eşsiz renk ve desenlerinden ilham alan, Sonbahar/Kış 2021-22 koleksiyonuyla buluşmaya davet ediyor. 

Leopar, zebra, yılan, timsah desenleri ayakkabı ve çantalarda suni kürk ve tay tüyü görünümü ile bir araya gelerek cesur ve göz alıcı bir stil sunuyor. Bu sezon altın çağını yaşayan süet, siyah, bordo ve yeşilin yanı sıra kahverenginin her tonuyla farklı stillere hitap ediyor.

Küt ve kare burun, asimetrik, kalın ve kitten topuk detayları, rahatlığından ödün vermeyen şehirli kadınlara konforu stille birleştiren alternatifler sunuyor. Sezon trendleriyle yorumlanan zamansız oxford, loafer ve babetler çabasız şıklığın temsilcileri olarak vitrinlerden sokaklara taşınıyor. 

Koleksiyonda her stile hitap eden, gündüzden geceye hareketli şehir hayatının ihtiyaçlarına cevap veren çanta tasarımları öne çıkıyor. Oversize modellerden püskül ve zincirlerle zenginleşen boho tasarımlara; animal print desenlerden çarpıcı detaylara, zengin bir seçki sunan çanta koleksiyonunda clutch, bucket, baget ve bel çantası modelleri sizi sokağın kalbine, hayatın tadını çıkarmaya davet ediyor. 

Metropol yaşamının vazgeçilmezi sneakerlar sonbahar ve kış renkleriyle Divarese kadınının adımlarına iddialı bir dokunuş katıyor.

Doğanın pozitif enerjisini stilinize taşıyın


Divarese Erkeğinden İddialı ve Konforlu Adımlar

Divarese Sonbahar/Kış 2021-22 Erkek Koleksiyonunda genç ve güçlü adımlara dinamik bir çizgide zanaatkarlığın öne çıktığı modeller eşlik ediyor. Deri üzerine baskı ve kabartma uygulamaları ile zenginleşen tasarımlar Oxford, makosen, loafer, sneaker ve botlarda rahatlığı şıklıkla buluşturarak şehirli erkeklerin stilini tamamlayacak.  

Her sezonun olmazsa olmazı siyaha; kahve, bej, gri ve lacivert tonlarının eşlik ettiği renk paleti, süet, nubuk, baskılı deri, vatoz desen, keçe ve deri dokularla bir araya gelerek enerjik bir stil yansıtıyor.  

Hafta sonu ritmi, rahat formlarda hayat buluyor ve taban malzemelerinin konforuyla erkekler için öncelikli tercih sebebi oluyor. Özellikle yüksek ve dişli tabanların yükselişte olduğu sezonda erkekler ofis ve şehir hayatından doğaya kaçışta, her güne ve her ana hitap eden Divarese tasarımlarından vazgeçemeyecek. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi