Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Afra Saraçoğlu koleksiyonu sezonun renkleriyle

Afra Saraçoğlu X Koton koleksiyonu sezonun renkleriyle mevsimin dingin ruhuna dinamizm katıyor.  Koleksiyon stiline güvenen ve farklı olmayı...

Afra Saraçoğlu koleksiyonu sezonun renkleriyle


Afra Saraçoğlu X Koton koleksiyonu sezonun renkleriyle mevsimin dingin ruhuna dinamizm katıyor.  Koleksiyon stiline güvenen ve farklı olmayı seven kadınlar için şehir hayatına yakışır trendleri, güçlü tasarımlarla birleştiriyor.

Koleksiyonda yumuşak dokular sezon renklerinin en güzel desen ve tonlarıyla harmanlanıyor. Incelikli kesimler, göz alıcı renk geçişleri ve birbiriyle kombinlenebilen parçalarla çok seçenekli zengin bir dünya sunuyor. Şehrin enerjisini gardıroplara taşıyan deri görünümlü tasarımlar ve kapitone detaylar leopar desen, İspanyol paça ve pelüş montlarla tamamlanıyor. Koleksiyondaki yeşil ve pembenin çarpıcı birlikteliğiyle dikkat çeken etek – ceket tüvit takım ise gündüz ve geceye uyarlanabilen benzersiz bir şıklık vadediyor. 

Afra Saraçoğlu koleksiyonu sezonun renkleriyle


Koleksiyon, Country Calling, Modern Gothic, Millitary, Clash of Colors olmak üzere dört farklı temadan oluşuyor. 

“Modern Gothic” temasında deriler, kapitoneler, yırtık denim ve ekoseler dikkat çekerken, oversize gömlekler, yırtmaçlı mini etekler ve volanlı mini elbiselerin birlikteliği leopar desenin iddiasını ortaya koyuyor. Renklerin hakimiyetindeki parçalarda ise cut-out detaylar göze çarpıyor.

Renk skalasının her tonuyla sonbaharı çağrıştıran “Military” teması ise, tepeden tırnağa özgün bir stil yaratmayı amaçlayan kadınların favori parçalarını oluşturuyor. Kapitone, paraşüt kumaş, örme kumaşlar, kargo pantolonlar, jogger setler ve eşofman takımları ile koleksiyonda farklı tarz ve dokuların flörtü başrol oynuyor.

Afra Saraçoğlu koleksiyonu sezonun renkleriyle


Sezonun doğadan ilham alan renkleri kahve, hardal, safran, bordo ve turuncu “Country Calling” temasındaki hakimiyetiyle, evden ofise dönüş sürecinde her ihtiyaca kolayca cevap veriyor. Etnik desenli kazaklar, hırka ve teddy kabanlar, yeni sezonun sıcak ve yumuşak detayları 

Gençler ve ruhu daima genç olanlar için “Clash of Colors” teması canlı renk paletiyle piliseli etekler, bomber ceketler, ekose kolej takımları ve trikoları ile cesur seçimler yapmak isteyenlere göz kırpıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi