Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Hayatın en güzen anlarının tadını çıkarın

Dockers®, markanın en yeni global kampanyası "Road Trip Ready" aracılığıyla, doğuştan Kaliforniya'ya özgü macera ve rahatlık k...

Hayatın en güzen anlarının tadını çıkarın
Dockers®, markanın en yeni global kampanyası "Road Trip Ready" aracılığıyla, doğuştan Kaliforniya'ya özgü macera ve rahatlık kombinasyonunu kutluyor. 

Lanse edilen bu özel kampanya, yeni deneyimler peşinde koşan, Dockers®’ın rahat tarzında giyinmiş bir grup arkadaşın kıyı şeridinde yolculuk yaparken, keşfederken ve her anın tadını çıkarırken kendilerini akışa bırakmalarını konu alıyor. 

Kampanya, bir Kaliforniya markası olarak Dockers® mirasının bir kutlaması olan daha gündelik bir estetiğe doğru hareketinin temsilcisi. Road Trip Ready, West Coast'un enerjik potansiyelinin yanı sıra Dockers®'ın tüm yeni projelerde öncelik verdiği gündelik ve iyimser yaklaşımını sergiliyor. Şehir manzaralarından kumlu kıyılara ve ormanlık patikalara kadar Road Trip Ready, her deneyimi en iyi şekilde yaşatarak herkesi kampanyanın da ismi olan “Golden State of Mind”a, yani hayatın en güzen anlarının tadını çıkarmaya, Kaliforniya ruhunu yaşamaya davet ediyor. 

Hayatın en güzen anlarının tadını çıkarın


Kampanyanın kadrosunda, Dockers® Sonbahar / Kış 2021 serisinden çeşitli parçalar yer alıyor. Dolapların klasik parçaları Dockers® Orijinal İkonları, Mobile Pant ve Ultimate Chino' ile temsil edilirken, sezon trendleri arasında Cotton Cardigan, Overshirts, Full Zip Parka ve Jogger bulunuyor. Her kıyafet, Dockers® markasının sunduğu çok yönlülüğü ve rahatlığı vurguluyor. Markanın yenilenen estetiğine uyacak şekilde gelişen Dockers®’ın büyüyen kadın ürün yelpazesi, Road Trip Ready'de de sergileniyor. New Weekend Chino gibi bazı sezonluk yıldız üstlere göz atmaya ne dersiniz? 

Dockers® Global Pazarlama Direktörü Lauren Johnson “Kaliforniya'nın bu merceğinden Dockers®'a enerji getirmek, markanın her zaman buradan ilham alan yönlerine daha fazla eğilmenin yanı sıra değişiklikleri de içeriyor. Değerlerimizle lider oluyoruz, bu da kuruluşumuz genelinde inovasyona adanmış olduğumuz anlamına geliyor. Road Trip Ready'de giyilen ürünler, satın alındığında daha iyi hissettimenin ne kadar önemli olduğunu bildiğimiz için, sürdürülebilir özellikler içeriyor. Ama her şeyden önce biz bir hazır giyim markasıyız ve bu kampanya Dockers®'ın çıktığı yolculuğun gerçek bir yansıması - daha genç bir kitleyle konuşuyoruz ve kıyafetlerimiz her zamankinden daha rahat ve taze.” diyor.

Hayatın en güzen anlarının tadını çıkarın


Portland, Oregon merkezli bir kreatif ajans olan Laundry Service tarafından tasarlanan ve yaratılan kampanya, özellikle manzara çeşitliliğini ve bir zengin yerden başka bir diğerine hareket etme kolaylığını sunarak arka plan için macera dolu bir yolculuk sağlayan San Francisco, Persadero ve Santa Cruz'da olmak üzere Kuzey Kaliforniya sahilinde çekildi. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi