Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Zamanın ötesinde gelinlikler

BÉGUM Bridal Design House, romantik ve incelikli dokunuşları, yeni trendleri yorumladığı zamansız ve her döneme hitap eden gelinlik tasarıml...

Zamanın ötesinde gelinlikler
BÉGUM Bridal Design House, romantik ve incelikli dokunuşları, yeni trendleri yorumladığı zamansız ve her döneme hitap eden gelinlik tasarımlarıyla unutulmaz anların eşlikçisi olmaya devam ediyor. 

En özel günlerinde gelinliklerinde kendisine ait bir parça taşımak ve iz bırakmak isteyen aynı zamanda da rahatlığını önemseyen stil sahibi gelinlerin tercihi BÉGUM Bridal Design House oluyor.

Minimal çizgileri, kusursuz detayları ve abartıdan uzak sade formlarıyla gelinlik tasarımını yıllardır farklı bir boyuta taşıyan BÉGUM Bridal Design House, kadınların hayallerini kumaşlara yansıtıp gerçeğe dönüştürüyor. Gelinlerin yalnızca düğün günü değil üzerinden yıllar geçtikten sonra bile dönüp baktıklarında mutlu olabilecekleri stil sahibi gelinlikler tasarlama bilinciyle hareket eden BÉGUM Bridal Design House’un kurucu ve tasarımcısı Begüm Salihoğlu, her tasarıma ayrı bir özenle imzasını bırakıyor.

Zamanın ötesinde gelinlikler


Kumaş, dantel ve tüllerin birbiriyle dans ederek eşsiz bir performans sergilediği BÉGUM Bridal Design House gelinlikleri, yaydığı güzel enerjisiyle mekanın aurasını etkisi altına almayı başarıyor. Gelinlerin karakterlerini yansıtan orijinal tasarımlarıyla BÉGUM markası, sofistike ve zarif bir güzellik anlayışı sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe