Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Zamansız bir asillik

Sonbahar/Kış koleksiyonunda yer alan retro esintisini yansıttığı tasarımlarıyla jenerasyon farkını ortadan kaldıran Mehry Mu, stil sahibi tü...

Zamansiz bir asillik

Sonbahar/Kış koleksiyonunda yer alan retro esintisini yansıttığı tasarımlarıyla jenerasyon farkını ortadan kaldıran Mehry Mu, stil sahibi tüm kadınlara naif bir kapı açarak etkisi altına alıyor. 

90’lı yıllarda her gardırobun demirbaşı haline gelen omuz çantalarını Tilda modelinde yorumlayan Mehry Mu; kadife, süet ve rafya seçenekleriyle ikonluğunu devam ettiriyor.

Geçmişten bugüne tüm moda trendlerini kendine özgü stiliyle harmanlayıp geleceğe yön veren global çanta devi Mehry Mu, her modeliyle ruhlardaki inceliğe dokunuyor. Yıllar içinde gelişen her akımı en iyi şekilde çantalarına işleyen Mehry Mu, zamansız bir asillik yaratıyor. 

Koleksiyonda kusursuz hatları ve havalı tavrıyla dikkatleri üzerine toplayan Tilda Bag, 90’lı yıllardan 2000’lerin başına uzanan anıları canlandırıyor. Kapsül şeklindeki Tilda Bag; kadife, süet ve rafya kumaşlarla buluşup zarif bir şıklık sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe