Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Renklerle bütünleşen desenlerin hakimiyetinde

Seksenler dokuınuşlarının çağdaş bir yorumuyla yeni ve özel bir koleksiyon hazırlayan Brooks Brothers; renkli tasarımları, dinamik görünümü ...

Renklerle bütünleşen desenlerin hakimiyetinde
Seksenler dokuınuşlarının çağdaş bir yorumuyla yeni ve özel bir koleksiyon hazırlayan Brooks Brothers; renkli tasarımları, dinamik görünümü ve tazelenme hissiyle süslenen sıcak vitrini ile yeni yıl ruhu için hazır. Sezonun en hit renklerini kontrastlar ile birleştiren yeni koleksiyondaki çarpıcı tasarımlar, cesur görünümleriyle yılbaşı davetlerinde gecenin yıldızı olmaya aday.

Renklerin ve yılbaşı ile bütünleşen desenlerin hakimiyetinde zengin bir koleksiyon oluşturan Brooks Brothers; klasik, casual ve yılbaşında tüm davet türlerine uygun alternatifler sunuyor. Yılın en eğlenceli gecesinde takım şıklığı arayanlar, outdoor tatil planları için trikolarla dolu bir bavul hazırlayanlar, ailecek pijama partisi düzenleyenler ya da şık bir yılbaşı hediyesi arayanlar için uygun öneriler Brooks Brothers 2021/22 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nda.

Kış Modasının İkonik Parçası: Trikolar

Moda dünyasında kış mevsiminin en ikonik parçası olan trikolar Brooks Brothers’ın yeni sezonunda öne çıkan unsurların başında geliyor. Marka trikoları; kazak, yelek, kapüşonlu ve hırka formlarında, çok sayıda renk ve farklı motifler üzerinde çalışarak geniş bir şekilde kullanıyor. Özellikle yeni yıl ile bütünleşen ekose, damalı, kar tanesi, geyik ve kutup ayısı gibi hayvan figürlü çok sayıda desenle işlenen trikolar, yılbaşında rahat ve sıcak bir görünüm arayanlara göz kırpıyor.

Renklerle bütünleşen desenlerin hakimiyetinde


Ekoselerin Hükmünde…

Görünümü ile yılbaşını hatırlatan, stilde ve kombinlerde doğrudan yeni yıl ruhunu çağrıştıran ekose, Brooks Brothers’ın Kış Koleksiyonu’nun öne çıkan bir diğer önemli unsuru. Kırmızının sıcak tonlarıyla ekose;markanın dış giyim, giyim ve aksesuar gibi tüm ürün gruplarında yoğun olarak görülüyor. Kaban, triko, gömlek, elbise, çorap, takım, pijama, atkı gibi tüm tasarımlarda öne çıkan ekoseler yeni yılda desen klasiğinden kopamayanlar için ideal bir öneri.

Pijama Partileri…

Yastık savaşları ve pijama partileri yeni yılın en eğlenceli aktiviteleri arasında her dönem varlığını koruyor. Ev odaklı aktivitelerde aşırıya kaçmak istemeyenler rahatlığın ön planda olduğu pijama partileriyle günü kurtarıyor. Özellikle yeni yılın olmazsa olmaz deseni ekose desenli pijamalar zamansızlığıyla cazibesini koruyor. Klasik ekose desenlerin yanına, ekoselerin farklı kontrastlarıyla birlikte kullanıldığı özgün tasarımlar da iddiasını ortaya koyarak aynı ama farklı bir tarz sergiliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe