Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Modern ve Gezgin Ruhların Yansıması; Denim Trip

Denimin çok yönlü tasarım anlayışı Denim Trip koleksiyonunda hayat buluyor. Tamamında sürdürülebilirlik esaslarına dayalı tasarlanarak üreti...

Modern ve Gezgin Ruhların Yansıması; Denim Trip
Denimin çok yönlü tasarım anlayışı Denim Trip koleksiyonunda hayat buluyor. Tamamında sürdürülebilirlik esaslarına dayalı tasarlanarak üretilen Denim Trip koleksiyonunda; minimum seviyede su, enerji ve kimyasal kullanıldığı denimler yer alıyor.

Denim Trip, “Bu Denim” öyleyse “Bu Benim” mottosuyla yarattığı koleksiyonunda, sürdürülebilir ve zamansız denim modelleriyle dikkat çekiyor. Fit-kumaş-yıkama üçlü bileşeninin mükemmel uyumuna önem veren markanın alt ve üst giyim parçalarından oluşan koleksiyonu, özel yıkamalarıyla da dikkat çekiyor.

Kusursuz fit, yıkama, renk ve aksesuar detaylarıyla fark yaratan Denim Trip tasarımları, iş yaşamından, sosyal hayata, ev rahatlığından spor esnekliğine kadar yaşamın her anına adapte edilebilen kadın ve erkek parçalardan oluşuyor. Yeniden tasarlanmış klasiklerin yer aldığı koleksiyonda, kadın fitlerinde yüksek belli modellerle, yeni nesil mom jeanler, erkek koleksiyonunda ise loose ve slim tapered fitler dikkat çekiyor. 

Kadında klasiklere dönüş; yüksel bel ve düz paça

Vazgeçilmez bir klasik olan yüksek belli düz paça jeanler, bacak kısımları biraz daha genişleyerek açık ve koyu tonlarda öne çıkıyor. Yumuşacık dokusu ile Mina modeli, yüksel bel ve kısa paça kullanımıyla gün boyu rahatlık sağlıyor. Nicole ise yüksek bel ve mom fit tasarımıyla günden geceye konfor sunarken, açık indigo tonu ise kolay kombinlenme avantajı sağlıyor. Wilma modeli, sezon trendlerinden havuç fit slouchy, normal bel ve daralan paçasıyla hafta sonu enerjisini tüm haftaya yayıyor. 

Erkekte, Slim Tapered’ın Şık Duruşu ve Loose Fit’in Konforu 

Denim Trip Erkek koleksiyonunda, koleksiyon genelinde kullanılan özel kumaşlar sayesinde, yumuşacık, vücuda adapte olabilen ve hareket rahatlığı sağlayan modeller öne çıkıyor. Loose fit, normal bel kullanımıyla Jake; açık ve koyu indigo rengindeki alternatifleriyle, kıvrık paça içinden görünen kırmızı dikiş detayıyla, sneakerlarla güzel bir kombin oluştururken, yumuşak dokulu kumaşıyla gün boyu rahatlık sunuyor. Tim ise, konforla şıklığı aynı jeande buluşturuyor. Normal bel dar paça slim tapered fit Tim, klasik jean pantolonu modern zaman tasarım kodlarıyla harmanlıyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi