Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Ruhu besleyen moda anlayışı

Koleksiyonlarıyla her kadına doğallığını keşfettiği özgün bir stil sunan KNITSS, kış mevsimine fonksiyonel, renkli ve zamansız parçalarla st...

Ruhu besleyen moda anlayışı
Koleksiyonlarıyla her kadına doğallığını keşfettiği özgün bir stil sunan KNITSS, kış mevsimine fonksiyonel, renkli ve zamansız parçalarla stil katıyor.

Sürdürülebilir modanın öncü markası KNITSS, koleksiyonlarında yer alan triko tasarımlarla sade ama iddialı, zamansız stillere ilham veriyor. Kullanılan saf ve doğal materyallerle uzun yıllar boyunca ilk günkü kalitesini koruyan KNITSS ürünleri, farklı zevklere hitap eden seçenekler öneriyor. 

Sezonun dingin renk birliktelikleri ile sadelik ve zerafeti bir arada sunan KNITSS koleksiyondaki  geniş renk yelpazesi ile klasik ve zamansız izler taşıyor. Toprak tonlarından okyanus mavisine doğanın tüm renklerini barındıran KNITSS koleksiyonu dinamik bir tarzın anahtar parçalarını sunuyor. Desenleri ve turkuaz, yeşil, ekru, tarçın ve mor gibi renk alternatatifleriyle tasarlanan uzun hırkalar, pantolon-kazak takımlar, ceket ve dış giyim ürünleri rahatlığından ve konforundan ödün vermek istemeyenleri bekliyor ve günlük stilinde kendini sade ama şık, rahat ve özel hissetmek isteyen kadınların favorisi oluyor.

Ruhu besleyen moda anlayışı


Yaşanabilir Bir Gelecek İçin Sürdürülebilir Moda  mottosu ile hazırlanan koleksiyonlar, global ölçekte kabul gören Woolmark, Global Organic Textile Standard (GOTS), FSC, Ecovero, Global Recycled Standart (GRS)  gibi sertifikalar içeren dokularla üretilirken, koleksiyonda yer alan her bir parça birbiriyle kolayca kombinlenerek konforlu şıklığın formülünü oluşturuyor. 

Çevreye duyarlı, doğal kaynakların korunmasını önemseyen KNITSS, yaşanabilir bir gelecek için, tasarımdan üretime tüm süreçlerinde “Sustain the Fashion/Modayı Sürdür” felsefesini benimsiyor. Bugün, KNITSS koleksiyonlarının %70’ten fazlası ekolojik sertifikalı malzemelerden üretilmiş ürünlerden oluşuyor. KNITSS, 2025 itibarıyla koleksiyonlarının tamamını, %100 sürdürülebilir kaynaklardan elde edilen materyallerle hazırlamayı hedefliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi