Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Doğaya dönüş çağrısı 'Serene Koleksiyonu'

Doğaya tutkusunu Modayı Sürdür felsefesiyle vurgulayan ve koleksiyonlarıyla her kadına doğallığını keşfettiği bir ayna tutan  KNITSS Serene ...

Doğaya dönüş çağrisi 'Serene Koleksiyonu'


Doğaya tutkusunu Modayı Sürdür felsefesiyle vurgulayan ve koleksiyonlarıyla her kadına doğallığını keşfettiği bir ayna tutan  KNITSS Serene Koleksiyonu ile bu sezona damga vuruyor.

KNITSS, sürdürülebilir moda anlayışıyla dünyanın geleceğine katkı sağlamaya devam ediyor. 

Sürdürülebilir modanın öncü markası KNITSS, Yaşanabilir Bir Gelecek İçin Sürdürülebilir Moda mottosu ile hazırladığı koleksiyonlarını, KNITSS kadınlarıyla buluşturuyor. Çevreye duyarlı, doğal kaynakların korunmasını önemseyen KNITSS, yaşanabilir bir gelecek için, tasarımdan üretime tüm süreçlerde, Modayı Sürdür felsefesini benimsiyor. 

Koleksiyonlarını hazırlarken global ölçekte kabul gören yenilikçi ve sürdürülebilir yöntemlerle, enerji ve doğayla dost hammadde kullanımını esas alarak dünyanın geleceğine katkıda bulunuyor.

Bir tasarımın rengi ve modeli kadar sürdürülebilir oluşunun da altını çizen KNITSS, ilhamını doğadan aldığı koleksiyonlarını üretirken kullandığı saf malzemelerle tasarımın uzun yıllar boyunca ilk günkü kalitesiyle kullanılmasını hedefliyor. Zamansız çizgisini modern tasarım anlayışıyla birleştiriyor.

KNITSS Sonbahar-Kış Serene koleksiyonu, içerdiği doğal iplikler ve özel sertifikalı materyaller ile ekosistemi destekleyip korurken, iddialı tasarımlarıyla şıklığı konforla buluşturuyor. Koleksiyon sezonun öne çıkan renklerinde sade ama iddialı, enerjik ve  dinamik, zarif olduğu kadar hassas dokunuşlarla şekilleniyor. Dökümlü silüetler, ince dokular ve dekoratif dikişler, zanaatkar bir el işçiliğiyle sunuluyor. Ekru, camel, bej ve griden, şeftali, limon, leylak gibi feminen pastellere, fuşya, petrol, tarçının güçlü ve canlı tonlarına uzanan renk paleti, kadınların ruh hallerine eşlik ediyor. Maxi elbise ve etekler, onlarla kombinlenecek hırkalar, dar ve bol paçalarıyla farklı kesimlerde pantolonlar, V, bisiklet, polo yakalı kazak ve bluzlar, kadınların gardıroplarına doğanın izlerini taşıyor.

Doğaya dönüş çağrisi 'Serene Koleksiyonu'


KNITSS Loungewear koleksiyonu ise;  enerjik ve aynı zamanda konforlu giyimi destekleyen KNITSS kadınları için vazgeçilmez oluyor. Soft renkleri ve %100 natürel içerikleri ile ön plana çıkan bu koleksiyon içerisinde kaşmir içerikli bir grup da yer almaktadır. 

Bugün, KNITSS koleksiyonlarının %70’ten fazlası ekolojik sertifikalı malzemelerden üretilmiş ürünlerden oluşuyor. KNITSS, 2025 itibarıyla koleksiyonlarının tamamını, %100 sürdürülebilir kaynaklardan elde edilen materyallerle hazırlamayı hedefliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe