Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Türk Moda Evi Haleia sınırları aşıyor

Türk Moda Evi HALEIA sınırları aşmaya devam ediyor. America ve Qatar’ın ardından; St Tropez,  Cannes, Mykonos, Cairo gibi çeşitli sahil kıyı...

Türk Moda Evi Haleia sınırları aşıyor
Türk Moda Evi HALEIA sınırları aşmaya devam ediyor. America ve Qatar’ın ardından; St Tropez, 
Cannes, Mykonos, Cairo gibi çeşitli sahil kıyılarına da yelken açarak  HALEIA kuruluşundan sadece 24 ay sonra dünya genelinde 12 satış noktasıyla moda tutkunlarına ulaştı. 

Üçüncü koleksiyonu Soigné ile New York Moda Haftasında dünya moda otoriterileriyle buluşan marka, güçlü ve özgür HALEIA kadınını dünya şehirlerinde tanıtmaya devam ediyor. Güçlü üretim ve tasarım ağı, İstanbul’dan aldığı çok yönlü tasarım mirası ve kurum kültürüyle HALEIA, kuruluşundan kısa bir sürede; Kasım ayı itibariyle dünya genelinde 12 satış noktasına ulaşarak globalleşme yolunda emin adımlar attığını kanıtlıyor. 

YILDIZLARIN TERCİHİ

Paris Hilton, Billy Porter, Chanel Iman, Jhene Aiko, Rocsi Diaz, Emily Hampshire, Jennifer Hudson, Jana Kramer gibi Hollywood starlarının tercihi olan HALEIA, dünya moda kültüründe büyük ses getirerek elde ettiği uluslararası başarısıyla ilgi uyandırdı.
 
Amerika’nın en büyük ikonlarından Paris Hilton, HALEIA SS21 elbisesiyle Harper’s Bazaar Tayland kapağında yer aldı. Organze kumaşta hayat bulan çarpıcı mor renkli fırfırlı HALEIA elbisesiyle NYFW’nin Saks kutlamasında başarılı şarkıcı Jhene Aiko stil görünümüyle sosyal medyada uzun süre konuşulan isimlerden oldu.
 
Türk Moda Evi Haleia sınırları aşıyor


73.cü Primetime Emmy ödül gecesinde, ABD televizyon programcılığının en iyilerinin ödüllerle taçlandırdığı gecede, televizyonun önemli ismi ve Emmy ödüllü sunucu Rocsi Diaz, asil ve güçlü duruşunu yansıtan jakar dokuma kabarık etekli kadife HALEIA elbisesiyle kırmızı halıda ışıldadı.
 
Giydiği gösterişli kıyafetlerle kırmızı halının bir diğer ikonik ismi Billy Porter, James Corden'ın Carpool Karaoke’sinde tercih ettiği HALEIA imzalı çok renkli tulumuyla tek parçada şıklık dersi verdi.
Chanel Iman, NYFW sırasında gerçekleşen Vacheron Constantin Flagship Grand açılışında derin göğüs pencereli cesur deri HALEIA elbisesiyle kusursuz görünüm kazandı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi