Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sanat ve modayı birleştiren gala defilesi

Ünlü moda tasarımcısı Cihan Nacar, If Wedding Fashion İzmir gala defilesini gerçekleştirdi. Türkiye’nin ekonomik ve kültürel mirası olan İzm...

Sanat ve modayı birleştiren gala defilesi
Ünlü moda tasarımcısı Cihan Nacar, If Wedding Fashion İzmir gala defilesini gerçekleştirdi.

Türkiye’nin ekonomik ve kültürel mirası olan İzmir Fuarı’ndan doğan IF Wedding Fashion İzmir Fuarı, tasarımlarında sanat ve modayı birleştiren Cihan Nacar’ın gala defilesi ile başladı.

Sanat ve modayı birleştiren gala defilesi


Dünya çapında ün salmış bir fuarda defile düzenliyor olmaktan gurur duyduğunu belirten Nacar, fuara özel hazırladığı koleksiyonu ‘Mystery Garden’ için ‘Dünyanın her yerinde, farklı kültürlerde, zamanlar boyunca, huzuru ve güzelliği doğada bulduk. Bize ilham veren en güzel parçalardan, kendi mistik bahçelerimizi yarattık. 

Sanat ve modayı birleştiren gala defilesi


Filizlenen ve büyüyen çiçeklerin güzelliği ve gizemi tıpkı hayatın kendisi gibi…Her çiçek, her bitki kendine has bir şekilde büyür. Bu çiçeklenmeler, renkler, çeşitlilik, Mystery Garden koleksiyonunun ilham kaynağı oldu. ‘dedi.

Sanat ve modayı birleştiren gala defilesi


Top modeller gizemli bahçede büyüledi !

Cihan Nacar’ın vazgeçilmez modellerinden Tülin Şahin’in taşıdığı couture bikini ile başlayan defilede, tasarımcının fuara özel hazırladığı ilk gelinliğini  Şevval Şahin  taşıdı.Güzelliği ile göz kamaştıran Çağla Şikel defilenin kapanışını gerçekleştirdi. Sunuculuğunu Burcu Esmersoy’un yaptığı geceye Türkiye’nin farklı illerinden gelen konukların ilgisi yoğundu. Nacar’ın koleksiyonu izleyecilerin büyük beğenisini topladı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe