Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sıcaklıkta yepyeni bir devrim

Soğuk havalarda sıcak kalmayı ve rahat hissetmeyi sağlayan yenilikçi teknolojiler geliştiren Columbia, ısıyı yansıtan altın renkli noktalar ...

Sıcaklıkta yepyeni bir devrim
Soğuk havalarda sıcak kalmayı ve rahat hissetmeyi sağlayan yenilikçi teknolojiler geliştiren Columbia, ısıyı yansıtan altın renkli noktalar ile tüm spor aktivitelerinde üstün seviye sıcaklık deneyimi sunuyor.

Columbia, sıcaklıkta devrim yaratan Omni-Heat Infinity koleksiyonunu macera tutkunları ile buluşturmanın heyecanını yaşıyor. Özel olarak geliştirilen altın renkli noktaları doğal vücut ısısını yansıtır, korur ve nefes alabilirlikten ödün vermeden sıcaklık sağlar. Bu yeni patentli teknoloji, sonbahar kış koleksiyonunda 80'den fazla ceket, bot ve aksesuar modeli ile satışa sunulacak ve bu ürün çeşitliliği Omni-Heat Infinity’i şirket tarihindeki en büyük teknoloji koleksiyonlarından biri haline getiriyor. Columbia’nın başarılı ve ödül alan Omni-Heat ısı yalıtım teknolojisini temel alan Omni-Heat Infinity, sıcaklığı ve nefes alabilirliği optimize etmek için yeni, altın renkli noktalara sahip astarı ile ısıyı daha fazla yansıtıyor ve açık havada geçirilen zamanı keyifli hale getiriyor.

Sıcaklıkta yepyeni bir devrim


Labyrinth Loop™ Hooded mont, hem soğuk havalara karşı koruyan hem de uzun süre boyunca terlemeyi önleyen teknolojileri ile rahat bir gün geçirmenize yardımcı oluyor. Estetik bir görünüme sahip olan bu modelde kullanılan teknolojiler, ısı verimliliğini artırarak maksimum performans sunuyor. Kordonu ile ayarlanabilir etek ucu montun vücudunuza tam uyum sağlamasına yarıyor ve soğuk havanın içeri girişini önlüyor. Labyrinth Loop™ Hooded mont, çene koruması ve fermuarlı cepleri ile fonksiyonel bir kullanım imkanı sunuyor. 

Bugaboot™ Celcius ayakkabı ile ister şehrin içinde sokak aralarını arşınlayın ister kayak yapmak için zirveye tırmanın. Sağlam dış tabanı ıslak veya kuru zeminlerde yüksek konfor ve güçlü zemin tutuşu sağlar. Techlite+™  hafif, orta taban teknolojisi olası darbelerin etkisini en aza indirerek dengeli adımlar atılmasına yardımcı oluyor. Maksimum hareket kabiliyeti yaratan teknolojiler ile donatılmış bu ayakkabı, Omni-Heat Infinity ısı yansıtıcı astarı ile en soğuk havalarda bile ayağın sıcak kalmasını sağlıyor. 

Sıcaklıkta yepyeni bir devrim



✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe