Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Ekoseler kadifelerin ve trikoların şık dokusu

Zamansız stilin öncüsü Brooks Brothers’ta yeni kreatif direktör Michael Bastian’ın ilk tohumları Sonbahar Kış Koleksiyonu ile filizlendi. Br...

Ekoseler kadifelerin ve trikoların şık dokusu


Zamansız stilin öncüsü Brooks Brothers’ta yeni kreatif direktör Michael Bastian’ın ilk tohumları Sonbahar Kış Koleksiyonu ile filizlendi. Brooks Brothers için ilk koleksiyonunu görücüye çıkaran Bastian; Chestnut Hill’in ağaçlarla çevrili sokaklarından Wyoming’in patika ve yamaçlarına doğru çıktığı yolculuğu, seksenlerin dokunuşlarıyla harmanladı. 

Sezonun hit renklerinin kontrastlar ile kullanılarak yeni bir ruh kattığı koleksiyonda; ekoseler kadifelerin ve trikoların şık dokusunda buluşarak çabasız bir hava vaadinde. 

Yenilenen kreatif direktörü ile ruhunu tazeleyen Brooks Brothers; Kreatif Direktörü Michael Bastian’ın Brooks Brothers’ın kurucu aile üyelerinden olan Winthrop Brooks ve çiftliği “ValleyRanch”ın hayatından etkilenerek tasarladığı ilk koleksiyonu görücüye çıkardı. 

Brooks Brothers Sonbahar Kış Koleksiyonu’nda ilk tasarımlarını beğeniye sunan Bastian; Chestnut Hill’in ikonik ağaçlı yolundan, Wyoming’in engebeli patikalarından ve Eadweard Muybridge’ın “Hareket Halindeki Atlar” çalışmalarından ilham aldı.Amerika’nın geleneksel Doğu kıyısı estetiğini,  batılı dokunuşlar ile birlikte kullanarak modern Amerikalı tarzını oluşturan yeni koleksiyon;rahat, soft kaşmirleri ve geniş örgü trikoları modern detaylarla birleştirerek Jakson Hole vadisinden aldığı ilhamı sağlam bir temele oturtuyor

Ekoseler kadifelerin ve trikoların şık dokusu


Güçlü Bir Duruşu Simgeliyor

Tasarım detaylarında ve imaj çekimlerinde markanın köklü moda tarihine ve güçlü tavrına atıfta bulunan yeni koleksiyonda; ekoseler, kadifeler ve kapitoneler hüküm sürüyor. Küçük kare desenli ve ekose desenli oduncu gömlekler koleksiyonun değerli unsurları arasında. Cesur renk seçimleriyle sezonda iddialı bir tavır sergileyen gömlekler Amerikan giyim tarzının sofistike bir yorumu niteliğinde. 

Toprak, bej ve mavi tonlarının yoğun olarak kullanıldığı kadife pantolonlar ise koleksiyonun diğer kilit parçaları olarak öne çıkıyor. Havalı, çabasız ve konforlu bir sezonun müjdesini veren koleksiyonda nokta atışını ise Amerikan stilinin ikonik simgesi kapitone montlar yapıyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi