Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yenilenmiş ve çarpıcı spor ayakkabı koleksiyonu

Camper’ın “Before & After’’ Konsepti Sneaker Stillerinden İlham Alan Yeni Bir Koleksiyonla Geri Dönüyor Sonbahar/Kış 2021 Koleksiyonu So...

Yenilenmiş ve çarpıcı spor ayakkabı koleksiyonu


Camper’ın “Before & After’’ Konsepti Sneaker Stillerinden İlham Alan Yeni Bir Koleksiyonla Geri Dönüyor Sonbahar/Kış 2021 Koleksiyonu

Sonbahar / Kış 2021 sezonunda Before & After beklenmedik bir Camper yorumuyla, yenilenmiş ve çarpıcı spor ayakkabı koleksiyonu olarak geri dönüyor.

1982’de piyasaya sürülen Before & After konsepti, antrenmandan önce ve sonra giyilmek üzere tasarlanmış spor ayakkabı koleksiyonuydu. Bu sezon marka Runner Active, Runner K21 ve Drift gibi sportif Camper favorilerini içeren yeni bir Before & After seçkisi sunuyor.

Runner Active, Camper arşivlerinden ikonik Runner XL spor ayakkabıyı yeniden canlandıran yeni bir unisex stilidir. Optik illüzyonlardan ilham alan Runner Active’in klasik estetiği, teknik ve yansıtıcı şeritlerle yumuşak, kabarık deri üst kısımlara sahiptir. Kırmızı&turkuaz veya minimalist kirli beyaz&beyaz TWINS stili olarak sunulan Runner Active, ekstra hafif bir EVA dış taban, Leather Working Group tarafından altın sertifikalı deri ve çıkarılabilir OrthoLite ayak tabanı ile tüm gün rahatlık sunacak şekilde üretilmiştir.

Runner K21, Camper’ın orijinal Runner’ından etkilenen Runner ailesinin en yeni unisex üyesidir. Retro esintili bu şehirli spor ayakkabı, %20 geri dönüştürülmüş malzemeden yapılmış hafif EVA dış taban ile zamansız bir çekiciliğe ve esnek bir yapıya sahiptir. Daha sürdürülebilir bir makyajla Runner K21, altın ve gümüş LWG deri, %100 geri dönüştürülmüş PET astarlar ve geri dönüştürülmüş çıkarılabilir ayak tabanı kullanılarak tasarlanmıştır. Daha nötr tonların yanı sıra eğlenceli, çok renkli TWINS seçenekleri de mevcuttur.

Drift, 90’ların spor ayakkabılarına gönderme yapan retro-çağdaş bir siluete sahip unisex bir spor ayakkabıdır.  Hafif ve çok yönlü Drift, günlük konfor ve uzun süreli dayanıklılık sağlamak için esnek ve dinamik olacak şekilde üretilmiştir. Ayrıca daha bilinçli bir şekilde tasarlanan Drift, modern spor ayakkabı görünümünü daha iyi deri ve geri dönüştürülmüş öğelerle birleştirmektedir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi