Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Lacoste Peanuts koleksiyonunda

Can Ozan, Deniz Işın, Gizem Kaya, Ä°smail Ege ÅžaÅŸmaz, Melisa Döngel ve Yenal Atlas Lacoste’un Peanuts Koleksiyonu İçin Tekrar Kamera Karşısın...

Lacoste Peanuts koleksiyonunda
Can Ozan, Deniz Işın, Gizem Kaya, Ä°smail Ege ÅžaÅŸmaz, Melisa Döngel ve Yenal Atlas Lacoste’un Peanuts Koleksiyonu İçin Tekrar Kamera Karşısında. 

Lacoste Peanuts koleksiyonunda Snoopy, Charlie Brown, Lucy ve Linus; dünyanın en popüler çizgi romanı Peanuts’un sevilen karakterleri, ikonik timsahla bir araya geldi.

Tenis mirasıyla var olduÄŸu günden bu yana her koleksiyonuyla adından söz ettiren Lacoste sportif, enerjik ve neÅŸeli stil kodlarına; Peanuts koleksiyonunda hayat verdi. Marka birçok neslin çocukluÄŸuna damgasını vuran ve dünyada fenomen haline gelen; tüm zamanların en sevilen çizgi filmlerinden biri olan Peanuts koleksiyonunda klasikleri yeniden yorumlayarak dinamik ve eÄŸlenceli tasarımlar sunuyor. Yeni nesil Croc Crew topluluÄŸunda yer alan Can Ozan, Deniz Işın, Gizem Kaya,  Ä°smail Ege ÅžaÅŸmaz, Melisa Döngel ve Yenal Atlas Lacoste’un Peanuts koleksiyonunun ruhunu eÄŸlenceli bir çekimle ortaya koyuyor. 

SNOOPY VE LACOSTE HERKESİN ÇOCUKLUĞUNA GÖZ KIRPIYOR

Peanuts koleksiyonunda marka özgün tarzını ortaya koymak isteyenlere oyun alanı saÄŸlamakla kalmıyor aynı zamanda geçmiÅŸteki duygu ve anıları yeniden yaÅŸamaya davet ediyor. Koleksiyonu oluÅŸturan parçalar bugünümüzden olduÄŸu kadar geçmiÅŸimizden de bahsediyor.  Zaman içinde yaÅŸadığımız, öğrendiÄŸimiz ve hissettiÄŸimiz her ÅŸeyden… Lacoste Peanuts koleksiyonunda herkesin içindeki çocuÄŸu heyecanlandıran bir maceranın kapılarını aralıyor. Snoopy ve Lacoste bu koleksiyonda; nesillerin ötesinde, tepeden tırnaÄŸa ikonik görünümler yaratan parçalar sunuyor.

Lacoste Peanuts koleksiyonunda


Lacoste x Peanuts iÅŸ birliÄŸiyle hayat bulan koleksiyonda; tenis efsanesi Lacoste giyim parçaları ve aksesuarlarını sonbahar-kış moodlarıyla birleÅŸtiriyor. Koleksiyon keyifli ve spontane bir yaÅŸam stiline davet eden spor giyim parçalarının yanı sıra, ÅŸehirde günlük şıklığı eÄŸlenceyle harmanlayan bir stile göz kırparak; günümüz trendlerini geçmiÅŸ ile bir araya getiriyor. 
 
Ä°ki ikonun buluÅŸtuÄŸu eÄŸlenceli koleksiyonda birbirinden tarz bisiklet yaka baskılı sweatshirtler, klasik fit pololar, kapüşonlular, tshirtler ve sneakerlardan oluÅŸan 34 parça yer alıyor. Koleksiyonun renk paletinde Snoopy ruhunu yansıtan dinamik ve eÄŸlenceli sıcak tonlar yer alıyor. Lacoste yeÅŸili ile sarı renklerinin siyah ile birleÅŸimi ön plana çıksada, daha yumuÅŸak ve pastel tonları tercih edenler için beyaz, gri ve pembe parçalar Peanuts karakterlerinin tek renk ya da karışık renkli çizimleri ve ikonik timsahla buluÅŸuyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe