Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Aquazzura Resort 2022 Kampanyasının Yıldızı "Alex Rivière"

Ayakkabı dünyasının en gözde markaları arasında yer alan Aquazzura, ünlü influencer ve girişimci Alex Rivière’nin rol aldığı Resort 2022 kam...

Aquazzura Resort 2022 Kampanyasının Yıldızı "Alex Rivière"

Ayakkabı dünyasının en gözde markaları arasında yer alan Aquazzura, ünlü influencer ve girişimci Alex Rivière’nin rol aldığı Resort 2022 kampanyasını tanıttı.

Madrid'in kuzeyinde yer alan, dünya üzerinde bir ay manzarasını yaşatan Cantera Valdilecha Zalo'nun muhteşem beyaz mermer bloklarının arka plan olarak kullanıldığı, kreatif direktörlüğünü Eugenia Silva’nın yaptığı kampanyanın fotoğrafları ünlü moda fotoğrafçısı Jesús Isnard’ın imzasını taşıyor.

Aquazzura Resort 2022 Kampanyasının Yıldızı "Alex Rivière"


Göz alıcı, renkli ve eğlenceli modellerden oluşan Aquazzura Resort 2022 Koleksiyonu’nun öne çıkan modelleri arasında; ton sür ton kristallerle bezeli Tekila sandaletlerden bağcıklı Gaia sandaletlere; deri, PVC ve sentetik elmasın ahenkli uyumu Trés Mondaine pump’lardan tamamı ışıltılı kristallerle süslü Galactic Flowers sandaletlere ve PVC arka bantlı Gatsby’den mücevherlerle süslü Love Link’e pek çok model yer alıyor.

Aquazzura Resort 2022 Kampanyasının Yıldızı "Alex Rivière"


Alex Rivière, kampanya ile ilgili değerlendirmesinde “Aquazzura, benim için güzel bir çift ayakkabıdan çok daha fazlasını ifade ediyor. Markanın felsefesine, süreçlerine ve ortaya çıkan mükemmel sonuca baktığımda, değerlerine ve özgünlüğüne sadık kalarak her adımın arkasında ne kadar sevgi ve fikir olduğunu görüyorum. İyi arkadaşlarla çalıştığın zaman işlerin ne kadar keyifli hale geldiğini söylemeye gerek bile yok!” dedi.

Aquazzura Resort 2022 Kampanyasının Yıldızı "Alex Rivière"


Alex Rivière ile çalışmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Aquazzura kurucusu ve kreatif direktörü Edgardo Osorio, “En sevdiğim ayakkabılar, her zaman gülümseten ve giyildiğinde iyi vakit geçirten ayakkabılardır. Resort 2022 koleksiyonunda partilerin eğlenceli ruhunu yorumladık. Yeni etkiler yaratmak için şeffaflık, kristaller ve pastel renklerle oynadım. Alex, sadece çarpıcı ve zarif değil, aynı zamanda inanılmaz derecede profesyonel ve zevk sahibi. Onunla çalışmak her zaman zevkli ve çok eğlenceli” dedi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi