Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kış kombinlerine sofistike dokunuş: Beymen Club Çanta

2021 Sonbahar Kış sezonunda “Şimdi Nereye?” sloganı ile modaseverleri yepyeni keşiflere davet eden BEYMEN Club, geniş renk ve model alternat...

Kış Kombinlerine Sofistike Dokunuş: Beymen Club Çanta

2021 Sonbahar Kış sezonunda “Şimdi Nereye?” sloganı ile modaseverleri yepyeni keşiflere davet eden BEYMEN Club, geniş renk ve model alternatiflerindeki çanta koleksiyonu ile kış kombinleriniz için sofistike seçenekler sunuyor.

Sezonun trendi kapitoneler, BEYMEN Club çantalarının modern duruşunu destekliyor. BEYMEN Club’ın ikonik kaz logosunun monogram olarak yorumlandığı kapitone çantalar; siyah, beyaz ve haki tonlardaki çapraz askılı modelleri ve şık el portföylerinin yanı sıra, konforlu sırt çantaları ile göz kamaştırıyor. 

BEYMEN Club’ın marka DNA’sındaki doğaya saygı kavramından hareketle biyoçeşitliliğe, toprağa ve suya saygılı LWG Gold sertifikalı özel üretim tesislerinde üretilmiş deriler ile tasarlanan napa el portföyleri ve çapraz askılı çantalar pratik kullanımlarıyla şehir stilinin en önemli tamamlayıcıları arasında yer alıyor. 

Koleksiyonun temel grupları arasında yer alan Aden, parlak krokodil baskı dokusu, dört farklı modeli ve geniş renk seçenekleriyle sezona feminen bir dokunuş katıyor.

Kış sezonunun öne çıkan trendi keçeyi hakiki deri ile buluşturan, deve tüyü, antrasit, kırmızı, siyah ve kahverengi tonlardaki seçenekleri ise çanta tutkunlarının favorisi olmaya aday.  

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe