Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yüksek doz konforuyla şıklığı yakalayın

Yüksek topuklar, kalın tabanlar, diz boyu çizmeler, botlar, ceketler, çantalar… Yükselişine hız kesmeden devam eden diz boyu çizmeler ile İL...

Yüksek doz konforuyla şıklığı yakalayın


Yüksek topuklar, kalın tabanlar, diz boyu çizmeler, botlar, ceketler, çantalar…

Yükselişine hız kesmeden devam eden diz boyu çizmeler ile İLVİ,  triko elbiseler ve Jean pantolonlarla göz alıcı tarz yaratırken, birbirinden ister uzun ister kısa topuklu bot ve çizme modelleriyle ise zevkinize ve rahatınıza en uygun seçimi yapmanızı kolaylaştırıyor!  Gündüzden geceye her kombininize uyum sağlayacak kadın ve erkek modelleriyle İLVİ, ayakkabı, çanta ve ceket tasarımları ile kış kombinlerinizi tamamlayarak yüksek doz konforuyla şıklığı yakalamanızı sağlıyor…

Sivri burun bilekte botlardan uzun çizmelere,  spor ayakkabılardan, stilettolara, makosenlerden klasik ayakkabılara, çanta ve ceketlere kadar pek çok kombinasyonu tamamlayan kadın ve erkek modelleri ile İLVİ, konforlu ve lüks çizgileriyle kış stilinize çarpıcı bir son dokunuş yapmanızı sağlayacak.

Kırmızıdan beyaza, hakiden toprak tonlarına kadar enerjisi yüksek renk paletinin minimalist çizgilerle buluştuğu, birbirinden farklı renk ve malzemelerin kullanıldığı tasarımlar; özenle düşünülmüş her detayıyla markanın koleksiyonda yerini alıyor.

Ayakkabı tutkusundan ilham alan İLVİ, soğuk kışa sıcak dokunuşları ile kış mevsiminde de şık ve göz alıcı adımlarla ilerlemenizi sağlıyor.

İçinizi ısıtan dokunuşları ve şıklığı ile Sonbahar/Kış 2021-22 koleksiyonunda yer alan birbirinden zamansız tasarımlarıyla marka, nabzınızı hızlandırarak kış mevsiminde de heyecan ve stil dolu anlar sunuyor.

Yüksek doz konforuyla ne stilinden ne de rahatından ödün vermeyenlerin favorisi İLVİ, elagan ve lüks çizgileri ile soğuk kış günlerinde hem sıcak tutacak hem de şıklığınızdan ödün vermememizi sağlayacak. Stilinizi konuşturacak zarif tasarımlarıyla marka, kadın&erkek koleksiyonunu ile her anınıza eşlik ediyor.

iLVi’nin şık, benzersiz, dikkat çeken tasarımları ile soğuk kışı; sıcacık Sonbahar/Kış 2021-22 koleksiyonu ile yaşayın!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi