Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Çekim Yasası

Çekim Yasası , odaklandığımız her şeyi hayatımıza çekme yeteneğidir. Örneğin, olumlu düşünürseniz ve kendinizi rahat yaşamak için yeterli pa...

Çekim Yasası


Çekim Yasası, odaklandığımız her şeyi hayatımıza çekme yeteneğidir. Örneğin, olumlu düşünürseniz ve kendinizi rahat yaşamak için yeterli parayla hayal ederseniz, bu arzuları gerçeğe dönüştürebilecek fırsatları kendinize çekersiniz. Öte yandan, sürekli olarak hayatınızın mutsuz olduğunuz yönlerine odaklanırsanız, olumsuz sonuçları ve deneyimleri çekmeye devam edersiniz.

"Ayna nöronlar" olarak bilinen bir bilimsel ilke, birinin bir şey yaptığını gözlemlediğimizde ve beynimiz onları "aynaladığı" zaman ortaya çıkar, böylece biz de aynı şeyi yapıyormuş gibi hissederiz. Kendimizi başarılı insanlarla ve pozitiflikle çevrelersek, beynimiz onları yansıtacak, olumlu alışkanlıklar ve kendi yaşamlarımızda başarı geliştirecektir.

Hayatınızın birçok alanında bir atılım yaratmak için çekim yasasını kullanabilirsiniz. Hayalinizdeki işi gerçekleştirmek, başarısızlığı başarıya dönüştürmek veya zihninizi değiştirmek ve olumsuz düşünceyi durdurmak mı istiyorsunuz? Çekim gücünden yararlanarak, tüm bunları ve daha fazlasını yapabilirsiniz.

Çekim yasasından yararlanabilmek için gerçekten ne istediğimize odaklanmak gereklidir. İnançlar, kendiniz, diğer insanlar veya dünya hakkında emin olduğunuz şeylerdir. Sınırlayıcı inançlar, kendimize anlattığımız ve bizi engelleyen saplantılardır: "Her zaman utangaçtım" veya "Çalışmayı sevmeyi asla öğrenemeyeceğim." gibi. Bu inançlar geçmiş deneyimlerden ve sonuçlardan, çevrenizden ve yıllar içinde edindiğiniz bilgilerden gelirler ve hayatınızın her yönünü etkilerler. Bunları belirlemek, hikâyenizi değiştirmenin ve çekim yasasını nasıl kullanacağınızı öğrenmenin ilk adımıdır.

Kendimize söylediğimiz şey, inandığımız şeydir. Kendi konuşmanızı değiştirmek, çekim yasasını nasıl kullanacağınızı öğrenmek için çok önemlidir ve aynı zamanda en zor kısımlardan biridir. Pozitifliği çekmek için, yalnızca hedeflerinizi gerçekleştirecek şekilde konuşmamalı ve dışa dönük hareket etmemelisiniz. 

Başarısızlıklara değil, öğrendiğiniz derse odaklanın. Geçmişinize değil, geleceğinizin sahip olduğu tüm potansiyele odaklanın. Hepsinden önemlisi, bir sonraki büyük başarınıza odaklanın. 

Çekim yasasını kontrol edebilmek için hedef görselleştirme, meditasyon ve şükranla başlayabilirsiniz. Hedeflerinizi her sabah 10 dakika boyunca görselleştirmek, gününüz için olumlu ve güçlendirici bir ton belirler. Meditasyon, farkındalığınızı artırabilir ve merkezinizi bulmanıza ve düşüncelerinizi odaklamanıza yardımcı olabilir. Ve şükran pratiği, anı yaşamanıza ve pozitifliği yaymanıza yardımcı olur.

Sıkıcı işinizden, tek taraflı ilişkilerden ve olumsuz arkadaşlıklardan kurtulun. Standartlarınızı yükseltin. Fikirlerinizi diğer hırslı insanlarla paylaşabilmeniz için bir akıl hocası veya bir beyin grubu bulun. Daha iyisini yapmak, daha iyi olmak ve hayallerindeki hayatı yaratmak isteyen diğer kişilerle birlikte seminerlere ve atölye çalışmalarına katılın. Bu enerji bulaşıcıdır, başarı da öyle. ICF koçu Reyhan İldaş bir profesyonel olarak size yardımcı olabilir. Theta Healing ve diğer hizmetleri inceleyebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi