Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Maceracı ruhunuza outdoor modeller ile eşlik ediyor

Konfor, şıklık ve modayı bir arada sunan Lumberjack’in outdoor bot modelleri, dayanıklı ve şık yapısıyla kar tatillerinin en sevilen parçası...

Maceracı ruhunuza outdoor modeller ile eşlik ediyor


Konfor, şıklık ve modayı bir arada sunan Lumberjack’in outdoor bot modelleri, dayanıklı ve şık yapısıyla kar tatillerinin en sevilen parçası olacak. 

Hem hafta sonu aktivitelerinde, hem de şehir içi günlük kullanımlar için tercih edilen Lumberjack’in su geçirmez outdoor botları, soğuk ve karlı havaların da kurtarıcısı olacak.

Soğuk havaların kendini en çok hissettirdiği günlerde bile tarzından ödün vermek istemeyen kadınlar ve erkekler için konforlu adımlar sunan Lumberjack outdoor botlar; bağcıklı, büzgülü ve kürklü detaylar içeren şık tasarımlarıyla kar kombinlerinize eşlik ediyor. İçi ayakları sıcacık tutan yünden oluşan outdoor botlar, siyah, beyaz, gri, ve bej renklerinin hâkimiyetinde… 

Ayağı kavrayan hafif ve şık modeller dikkat çekici renk detaylarıyla tamamlanıyor.üstler, jeanler, bol pantolonlar ve günlük kıyafetlerle rahatlıkla kombinlenen Lumberjack outdoor ayakkabı modelleri, spor giyim ve yürüyüş tutkunlarının gözdesi olduğu kadar, kar tatillerininde vazgeçilmezi haline geliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi